Autonvuokraus
Gdansk Lentoasema
Piilota
Puola // Gdansk // Gdansk Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Gdansk Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ul. Slowackiego 210
  80-298 Gdansk PL +48-661970904
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GDN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 23:00
la.09:00 - 18:00
su.11:00 - 23:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Gdanskin lentoasemalla

Gdanskin lentoasema sijaitsee loistavalla paikalla aivan kolmen kaupungin metropolin alueella. Autovalikoimamme kattaa niin tavalliset henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot, maastoautot, nelivedot kuin pakettiautotkin. Tarjontaa riittää siis jokaisen tarpeisiin aina liikematkustajista turisteihin ja myös paikallisiin. Sixtin autonvuokraus Gdanskin lentoasemalla löytyy pääaulasta. Seuraa vain opasteita ja löydät takuulla perille. Toimipisteellämme saat hoidettua kaikki vuokraukseesi liittyvät asiat.

Lech Walesan lentoasema - näin vuokraat auton

Gdanskin lentoasema, GDN, tunnetaan myös toiselta nimeltään Lech Walesan lentoasemana. Se sijaitsee vain 12 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, eikä Sopotiin tai Gdyniaankaan ole pitkä matka. Vuokra-auto Gdanskin lentoasemalta on hyvä idea silloin, kun haluat aloittaa lomasi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Autovuokraamomme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä aikaisesta aamusta aina myöhäiseen iltaan saakka. Jos haluat noutaa tai palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella, sekin onnistuu. Muista vain sopia tästä etukäteen. Autonvuokraus Gdanskin lentoasemalla tekee vierailustasi leppoisampaa.

Euroopan uusi helmi

Puola on noussut kovaa vauhtia suosituksi matkakohteeksi suomalaisten keskuudessa. Se on edullinen kohde, josta löytyy kuitenkin paljon tekemistä. Rannikolla sijaitseva kaupunki vetää matkailijoita jokaisena vuodenaikana. Keskustan kaduilla on mukava vain kävellä, sillä vanhat rakennukset huokuvat historiaa. Rakennusten arkkitehtuuri on upeaa ja sitä löytyy monelta eri aikakaudelta. Dlugi Targ, eli markkinakatu täyttyy kesäisin niin paikallisista kuin turisteistakin. Kaupungissa on myös lukuisia museoita. Näistä suosituimpia ovat National Museum's Department of Early Art, Artus Court Museum sekä National Maritime Museum. Sen lisäksi turistit kiertävät kirkkoja ja ostavat muun muassa paikallista käsityötä. Kaupungista voi helposti tehdä päiväretkiä Sopotiin ja Gdyniaan. Molemmat näistä ovat myös rannikkokaupunkeja, joista löytyy hiekkarantoja. Ne ovatkin suosittuja kohteita kesäisin. Niin Gdyniasta kuin Sopotistakin löytyy kylpylöitä, joissa voi viettää rentoja hetkiä erilaisista hoidoista nauttien. Kun otat Sixtin vuokra-auton, voit lähteä tutkimaan kaikkia kolmea kaupunkia. Autonvuokraus Gdanskin lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden päästä nauttimaan lomastasi enemmän, joten tartu tilaisuuteen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 23:00
la.09:00 - 18:00
su.11:00 - 23:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Gdansk Lentoasema GDN Ul. Slowackiego 210 80-298 Gdansk 54.380760, 18.468560 +48-661970904

Sixt-toimipiste Gdansk Lentoasema GDN

Ul. Slowackiego 210
80-298 Gdansk
 
Puhelinnro +48-661970904

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service