Auton vuokraus toimipisteestä Gdansk Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Gdansk Lentoasema

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Gdansk Lentoasema alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Gdansk Lentoasema

Osoite

Ul. Slowackiego 210, 80-298 Gdansk, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 23:45
La
09:00 - 18:00
Su
12:00 - 23:45
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Gdansk Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Gdanskin lentoasemalla Gdanskin lentoasema sijaitsee loistavalla paikalla aivan kolmen kaupungin metropolin alueella. Autovalikoimamme kattaa niin tavalliset henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot, maastoautot, nelivedot kuin pakettiautotkin. Tarjontaa riittää siis jokaisen tarpeisiin aina liikematkustajista turisteihin ja myös paikallisiin. Sixtin autonvuokraus Gdanskin lentoasemalla löytyy pääaulasta. Seuraa vain opasteita ja löydät takuulla perille. Toimipisteellämme saat hoidettua kaikki vuokraukseesi liittyvät asiat.
Lech Walesan lentoasema - näin vuokraat auton

Lech Walesan lentoasema - näin vuokraat auton

Gdanskin lentoasema, GDN, tunnetaan myös toiselta nimeltään Lech Walesan lentoasemana. Se sijaitsee vain 12 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, eikä Sopotiin tai Gdyniaankaan ole pitkä matka. Vuokra-auto Gdanskin lentoasemalta on hyvä idea silloin, kun haluat aloittaa lomasi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Autovuokraamomme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä aikaisesta aamusta aina myöhäiseen iltaan saakka. Jos haluat noutaa tai palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella, sekin onnistuu. Muista vain sopia tästä etukäteen. Autonvuokraus Gdanskin lentoasemalla tekee vierailustasi leppoisampaa.
Euroopan uusi helmi

Euroopan uusi helmi

Puola on noussut kovaa vauhtia suosituksi matkakohteeksi suomalaisten keskuudessa. Se on edullinen kohde, josta löytyy kuitenkin paljon tekemistä. Rannikolla sijaitseva kaupunki vetää matkailijoita jokaisena vuodenaikana. Keskustan kaduilla on mukava vain kävellä, sillä vanhat rakennukset huokuvat historiaa. Rakennusten arkkitehtuuri on upeaa ja sitä löytyy monelta eri aikakaudelta. Dlugi Targ, eli markkinakatu täyttyy kesäisin niin paikallisista kuin turisteistakin. Kaupungissa on myös lukuisia museoita. Näistä suosituimpia ovat National Museum's Department of Early Art, Artus Court Museum sekä National Maritime Museum. Sen lisäksi turistit kiertävät kirkkoja ja ostavat muun muassa paikallista käsityötä. Kaupungista voi helposti tehdä päiväretkiä Sopotiin ja Gdyniaan. Molemmat näistä ovat myös rannikkokaupunkeja, joista löytyy hiekkarantoja. Ne ovatkin suosittuja kohteita kesäisin. Niin Gdyniasta kuin Sopotistakin löytyy kylpylöitä, joissa voi viettää rentoja hetkiä erilaisista hoidoista nauttien. Kun otat Sixtin vuokra-auton, voit lähteä tutkimaan kaikkia kolmea kaupunkia. Autonvuokraus Gdanskin lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden päästä nauttimaan lomastasi enemmän, joten tartu tilaisuuteen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Gdansk Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Gdansk Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Gdansk Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Gdansk Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Gdansk Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 324 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Gdansk Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Gdansk Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Gdansk Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Gdansk Lentoasema

Näytä lisää