Autonvuokraus
Jasionka
Piilota
Puola // Jasionka
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Jasionka

Sixt Autovuokraamosta Jasionkassa saat vuokrattua itsellesi auton helposti ja vaivattomasti. Tutustu verkkosivuillamme etukäteen laajaan valikoimaan erilaisia vuokra-autoja ja saat ajantasaista tietoa saatavuustilanteesta. Autonvuokraus verkkosivuiltamme on sujuvaa ja käytännöllistä.

 
 • Rzeszów-Jasionka Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Jasionka 942
  36-002 Jasionka

  ma. - ti.08:30 - 18:15
  ke. - pe.10:30 - 18:15

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Ammattimaista autovuokrausta Sixt Autovuokraamo Jasionkassa

Jasionkan Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ja seuruettasi asiantuntevasti. Kun löydät sopivan vuokra-auton haluamallesi ajankohdalle, niin voit lisätä varauksellesi myös tarvittavat lisäpalvelut. Ryhmässä matkustaessa lisäkuljettajan lisääminen varaukselle saattaa helpottaa matkantekoanne. Jos taas matkustat perheesi kera, niin turvaistuimista saattaa olla sinulle hyötyä. Jos matkustat Puolaan ja Jasionkaan ensimmäistä kertaa ja haluat keskittyä ajamiseen, niin voit lisätä varauksellesi GPS-navigaattorin. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Jasionkassa on helppoa: valitset vain ensin autokategorian ja sen jälkeen tarvittavat lisäpalvelut. Vuokra-automme edustavat tunnetuimpien automerkkien uusimpia malleja ja ovat usein kattavasti varusteltuja. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo Jasionkassa voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Mikäli sinulla on lisää kysyttävää autonvuokrauksesta, voit aina olla yhteydessä suoraan asiantuntevaan asiakaspalveluumme tai tutustua Sixt Autovuokraamoon verkkosivuillamme.

Jasionka-Rzeszów -väli helposti vuokra-autolla

Jasionka on pieni vajaan 2000 asukkaan kylä Kaakkois-Puolassa, noin 10 kilometrin päässä alueen pääkaupungista Rzeszówista, joka on Puolan kahdeksanneksitoista suurin kaupunki ja alueen keskus. Rzeszów-Jasionkan lentokenttä sijaitsee Jasionkassa. Sixt Autovuokraamosta vuokraamasi auton avulla siirryt helposti noin 15 minuutissa Jasionkasta Rzeszówiin, jossa onkin jo vajaa 200.000 asukasta ja paljon nähtävää. Kulttuurin ystäville kaupungista löytyy muun muassa vuonna 1591 rakennettu kaupungintalo ja 1458 rakennettu, sittemmin restauroitu Rzeszóvin linna. Kaupungista löytyy kolme eri teatteria ja taidemuseoita ja -gallerioita useampia. Urheilun ystävät voivat esimerkiksi ajella muutamassa minuutissa katsomaan kaupungin lentopalloylpeyden peliä, joukkue on nimittäin voittanut Puolan mestaruussarjan kuudesti. Aivan kaupungin keskustasta löytyy shoppailijan unelma, nimittäin Millenium Mall -ostoskeskus, jonka ravintoloissa, kaupoissa ja putiikeissa vierähtää helposti aikaa. Voit myös ajella Sixt Autovuokraamo Jasionkasta vuokraamasi auton kaupungin läpikulkevan joen rantaan parkkiin ja nauttia jokivarren maisemista. Pysyitpä sitten Jasionkassa tai siirryitpä sitten Rzeszóviin, niin vuokra-autolla kulkeminen on alueella vaivatonta. Keskity nauttimaan matkastasi ja jätä vuokra-autohuolesi meille.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service