Autonvuokraus
Katowice Keskusta/Novotel
Piilota
Puola // Katowice // Katowice Keskusta/Novotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Katowice Keskusta/Novotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Al. Rozdzienskiego 16
  40-202 Katowice PL +48-661995869
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: KTWC01
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 16:00
 
 

Lähde matkaan ottamalla vuokra-auto Sixt Katowice Keskusta Novotelista

Tervetuloa kokemaan vaivaton autonvuokraus Katowice Keskusta Novotelin Sixt-palvelupisteestämme! Sixt Autovuokraamo Katowice Keskusta Novotel sijaitsee viihtyisässä Katowicen kaupungissa, hotelli Novotelin tiloissa. Keskeinen sijainti kaupungin sydämessä mahdollistaa vaivattoman saapumisen hotellille esimerkiksi jalkaisin tai julkisen liikenteen avulla. Hoida autonvuokraus Sixt Katowice Keskusta Novotelista jo etukäteen varauspalvelustamme netissä tai puhelimitse, ja Sixt-ammattilaisemme odottaa sinua valitsemanasi ajankohtana.

Avaimet saatuasi koko Katowice lähialueineen on ulottuvillasi. Suunnista tutustumaan Katowicen kauniisiin kirkkoihin ja mielenkiintoista historiatietoutta tarjoaviin museoihin tai rentoudu alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Kolmen Lammen Laaksossa, jonka vehreyteen hakeutuvat viettämään aikaa niin paikalliset kuin luontokohteita rakastavat matkailijatkin. Olipa Puolan-matkasi tarkoitus sitten työmatka tai koko perheen lomareissu, löydät kätevät vuokra-autot Katowice Keskustan Novotelin laajasta valikoimasta. Onko tiedossa paljon kaupunkiajelua? Vuokraa käyttöösi näppärä henkilöauto tai panosta matkantekoon valitse allesi ylellinen erikoisluokan vuokra-auto. Farmariautolla kulkee tilavasti koko perhe, retket Katowiceen ja lähialueille isompien seurueiden voimin puolestaan taittuvat mukavasti, kun valitset allesi kätevän minibussin.

Sixt Katowice Keskusta Novotelista lisäpalvelut matkallesi

Autonvuokraus Katowice Keskusta Novotelista on erityisen mukavaa, kun valitset autonvuokrausta koskevat lisäpalvelut makusi mukaan. Suuntautuuko matkasi Katowicen ulkopuolelle, tai onko luvassa paljon ajoa muuten vain? Valitse silloin vuokra-auto vapailla kilometreillä varustettuna, ja pääset tutustumaan Puolaan ilman ajokilometrien rajoituksia. Etsitkö nopeinta reittiä liiketapaamiseen tai haluatko löytää nähtävyyksien äärelle mahdollisimman helposti? Siinä tapauksessa suosittelemme lisäämään vuokra-autoosi navigointilaitteen, jonka avulla löydät perille vaivatta.

Onko mukana muitakin kuskin paikalle haluavia? Tarjoamme lisäpalveluna lisäkuljettajaominaisuuden, joka mahdollistaa ajovuoron vaihtamisen ajokortillisten matkustajien kesken. Tarkistathan myös muut lisäpalvelumme, ja tutustu samalla tarjoamiimme lisäturviin, jotka voit valita käyttöösi halutessasi. Huomaathan, että takaamme käyttöösi tietyn ajoneuvokategorian, mutta lopullinen automallisi voi olla muu, kuin esimerkkikuvassa esitetty automalli.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Katowice Keskusta/Novotel KTWC01 Al. Rozdzienskiego 16 40-202 Katowice 50.261199, 19.033371 +48-661995869

Sixt-toimipiste Katowice Keskusta/Novotel KTWC01

Al. Rozdzienskiego 16
40-202 Katowice
 
Puhelinnro +48-661995869

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service