Auton vuokraus toimipisteestä Katowice Keskusta/Novotel

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Katowice Keskusta/Novotel

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Katowice Keskusta/Novotel alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Katowice Keskusta/Novotel toimipaikkaan

Osoite

Al. Rozdzienskiego 16, 40-202 Katowice, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
10:00 - 16:00

Palvelumme toimipaikassa Katowice Keskusta/Novotel

Lähde matkaan ottamalla vuokra-auto Sixt Katowice Keskusta Novotelista

Lähde matkaan ottamalla vuokra-auto Sixt Katowice Keskusta Novotelista

Tervetuloa kokemaan vaivaton autonvuokraus Katowice Keskusta Novotelin Sixt-palvelupisteestämme! Sixt Autovuokraamo Katowice Keskusta Novotel sijaitsee viihtyisässä Katowicen kaupungissa, hotelli Novotelin tiloissa. Keskeinen sijainti kaupungin sydämessä mahdollistaa vaivattoman saapumisen hotellille esimerkiksi jalkaisin tai julkisen liikenteen avulla. Hoida autonvuokraus Sixt Katowice Keskusta Novotelista jo etukäteen varauspalvelustamme netissä tai puhelimitse, ja Sixt-ammattilaisemme odottaa sinua valitsemanasi ajankohtana.Avaimet saatuasi koko Katowice lähialueineen on ulottuvillasi. Suunnista tutustumaan Katowicen kauniisiin kirkkoihin ja mielenkiintoista historiatietoutta tarjoaviin museoihin tai rentoudu alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Kolmen Lammen Laaksossa, jonka vehreyteen hakeutuvat viettämään aikaa niin paikalliset kuin luontokohteita rakastavat matkailijatkin. Olipa Puolan-matkasi tarkoitus sitten työmatka tai koko perheen lomareissu, löydät kätevät vuokra-autot Katowice Keskustan Novotelin laajasta valikoimasta. Onko tiedossa paljon kaupunkiajelua? Vuokraa käyttöösi näppärä henkilöauto tai panosta matkantekoon valitse allesi ylellinen erikoisluokan vuokra-auto. Farmariautolla kulkee tilavasti koko perhe, retket Katowiceen ja lähialueille isompien seurueiden voimin puolestaan taittuvat mukavasti, kun valitset allesi kätevän minibussin.
Sixt Katowice Keskusta Novotelista lisäpalvelut matkallesi

Sixt Katowice Keskusta Novotelista lisäpalvelut matkallesi

Autonvuokraus Katowice Keskusta Novotelista on erityisen mukavaa, kun valitset autonvuokrausta koskevat lisäpalvelut makusi mukaan. Suuntautuuko matkasi Katowicen ulkopuolelle, tai onko luvassa paljon ajoa muuten vain? Valitse silloin vuokra-auto vapailla kilometreillä varustettuna, ja pääset tutustumaan Puolaan ilman ajokilometrien rajoituksia. Etsitkö nopeinta reittiä liiketapaamiseen tai haluatko löytää nähtävyyksien äärelle mahdollisimman helposti? Siinä tapauksessa suosittelemme lisäämään vuokra-autoosi navigointilaitteen, jonka avulla löydät perille vaivatta.Onko mukana muitakin kuskin paikalle haluavia? Tarjoamme lisäpalveluna lisäkuljettajaominaisuuden, joka mahdollistaa ajovuoron vaihtamisen ajokortillisten matkustajien kesken. Tarkistathan myös muut lisäpalvelumme, ja tutustu samalla tarjoamiimme lisäturviin, jotka voit valita käyttöösi halutessasi. Huomaathan, että takaamme käyttöösi tietyn ajoneuvokategorian, mutta lopullinen automallisi voi olla muu, kuin esimerkkikuvassa esitetty automalli.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Katowice Keskusta/Novotel
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Katowice Keskusta/Novotel?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Katowice Keskusta/Novotel sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Katowice Keskusta/Novotel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Katowice Keskusta/Novotel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Katowice Keskusta/Novotel
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Katowice Keskusta/Novotel?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Katowice Keskusta/Novotel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Katowice Keskusta/Novotel

Näytä lisää