Autonvuokraus
Ozarowice
Piilota
Puola // Ozarowice
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ozarowice

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua asiantuntevasti Ozarowicessa ja tarjoaa edullista ja helppoa autonvuokrausta matkallesi Puolassa. Lähin toimipisteemme sijaitsee Katowicen lentoasemalla ja autovalikoimaamme kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vankkatekoiset maasturit, suuremman tavaramäärän kuljetukseen soveltuvat pakettiautot sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Voit tutustua autokalustoomme verkkosivuillamme ja vuokrata itsellesi mieleisesi ajoneuvon tai voit olla yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse, niin autamme mielellämme valitsemaan sinulle parhaimman vuokra-autopaketin.

 
 • Katowice Pyrzowice Lentoasema
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  ma. - ke.09:00 - 24:00
  to. - pe.09:00 - 20:00
  su.12:00 - 24:00
  Juhlapyhä12:00 - 21:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Katowice Pyrzowice Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  ma. - ke.09:00 - 24:00
  to. - pe.09:00 - 20:00
  su.12:00 - 24:00
  Juhlapyhä12:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Matka alkaa Sixt Autovuokraamosta Ozarowicessa

Vuokra-auto on kätevä ratkaisu liikkumiseen, kun tarvitset kulkuvälinettä rajoitetuksi ajaksi etkä halua olla riippuvainen aikatauluista tai joukkoliikenteen reiteistä tai sinulla on esimerkiksi paljon tavaraa kuljettavanasi, mutta ei normaalisti pakettiautoa käytössäsi. Sixt tarjoaa suosittujen automerkkien uusimmat mallit turvalliseen ajoon, sekä lisäksi kattavan valikoiman lisäpalveluita, joilla voit parantaa ajokokemustasi, kuten GPS-navigaattorin, joka on työmatkalaisen, muuttokuskina toimivan sekä lomamatkalaisenkin paras kaveri opastaessaan perille oikeaan paikkaan. Perheen kanssa matkatessa turvalliset lastenistuimet ovat hyvä sijoitus vuokra-autoon, ja jos kyseessä on pidempi reissu, on hyvä harkita lisäkuljettajan nimeämistä, joka tekee kuljettajanvaihdosta kesken matkan ongelmatonta. Lisävakuutuksilla pystyy varautumaan äkillisten tilanteiden varalle, jotka joskus matkaajaa kohtaavat, ja niissäkin löytyy valinnanvaraa lasiturvasta kolariturvaan. Kun teet varausta vuokra-autosta, otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus Ozarowicessa tekee matkailusta helppoa ja sujuvaa

Eteläisessä Puolassa sijaitseva Ozarowice on pieni, noin parin tuhannen asukkaan kylä, noin 30 kilometriä Katowicen kaupungista pohjoiseen ja vain kivenheiton päässä Katowicen lentoasemalta. Kaupunki onkin yksi luonnollinen käyntikohde lähettyvillä ja siellä voit vierailla muun muassa kuuntelemassa Puolan ylpeyttä, Radion sinfoniaorkesteria, Katowicen Sinfoniatalossa. Jos olet lasten kanssa liikkeellä, Katowicen eläintarha, joka on Puolan suurin, voi olla mitä mainioin kohde viettää päivä. Ozarowicesta noin 10 kilometrin päässä sijaitsee toinen kylä nimeltään Swierklaniec, jossa voi käydä ihastelemassa vanhaa linna- ja puutarha-aluetta. Vuokra-autolla olet vapaa päättämään omat aikataulusi ja reittisi, ostokset ja muut tavarat kulkevat kätevästi matkassa ja Sixtin asiakaspalvelu on käytettävissäsi kaikissa autonvuokrausta Ozarowicessa koskevissa asioissa, joten miksipä et suuntaisi saman tien verkkosivuillemme varaamaan vuokra-autosi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service