Autonvuokraus
Poznan Lentoasema
Piilota
Puola // Poznan // Poznan Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Poznan Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bukowska 285
  60-189 Poznan PL +48-61-8471468
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: POZ
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 23:00
su.13:00 - 21:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Poznanin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamosta löydät laajan valikoiman vuokra-autoja tarpeeseen kuin tarpeeseen saapuessasi Poznanin lentoasemalle. Pozna'awican lentokentän toimipisteemme autovalikoima kattaa virtaviivaiset urheiluautot vauhdista nauttiville, jykevät maasturit maaseudun valloittamiseen sekä tilanteeseen kuin tilanteeseen soveltuvat klassiset henkilöautot. Ottamalla allesi vuokra-auton Poznanin lentoasemalta matkaat keskustaan vaivattomasti ja mukavasti. Löydät Sixtin toimipisteen Lawican lentokentälle saapuessasi helposti seuraamalla autonvuokrausalueelle johdattavia opasteita, josta löydät autovuokraamomme ja tiesi vuokra-autollesi.

Lisätietoa Lawican lentokentästä

Lentokenttä sijaitsee kaupungin rajojen sisäpuolella, ja on helppokulkuinen myös liikuntarajoitteisille. Löydät autovuokraamomme Poznanin lentoaseman uudesta terminaalista, saapuvien lentojen alueelta, aivan uloskäynnin vierestä. Poznanin keskustaan on Lawican lentokentältä matkaa alle kymmenen kilometriä, ja sinne pääsee kätevästi linja-autoilla 59 ja L. Aloita siis matkasi autonvuokrauksella Poznanin lentoaseman toimispisteessämme, ja seikkailusi kauniissa Keski-Euroopassa voi alkaa! Kaikkiin vuokra-autoihimme voit lisävarusteena valita muun muassa lastenistuimen, MP3-soittimen tai navigaattorin. Huolettoman matkan takaamiseksi voit myös hankkia kauttamme lisäturvaksi vakuutuksen.

Lisätietoa kohteestasi

Poznan on eräs Puolan suosituimmista matkakohteista, ja se hurmaa vierailijansa historiallaan, perinteikkyydellään ja kauneudellaan vuosi toisensa jälkeen. Perinteikäs arkkitehtuuri ja tunnelmalliset ravintolat ovat pienen kaupungin vetonauloja, eikä nähtävä ja koettava tule kaupungin pienestä koosta huolimatta loppumaan kesken. Voit käydä tutustumassa esimerkiksi kaupungin tunnettuun katedraaliin, tai ottaa suunnaksesi värikkään kuninkaallisen linnan. Kaupungin sijainti maan länsilaidalla tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden huristella rajan yli Saksaan taikka Tsekin tasavaltaan, joihin kumpaankaan et vuokra-autolla matkaa muutamaa tuntia pidempään. Alueen kaunis ja vehreä luonto takaa nautinnolliset maisemat minne tahansa päin maata kaunpungista suuntaatkin, ja mikäli historia on mieleesi, voit viettää Poznanin linnoituksen raunioita tutkiessasi useammankin päivän taatusti pitkästymättä. Alueen lukuisat puhtaat järvet, vehreät metsät, aavat niityt sekä idylliset kylät luovat ainutlaatuiset puitteet vuokra-autoilulle sekä matkailulle, ja sijainti keskellä Eurooppaa takaa mahdollisuuden ja vapauden suunnata jokaiseen ilmansuuntaan spontaanisti ja mielikuvituksellisesti. Autonvuokraus Poznanin lentoasemalta on mainio ja kätevä alku matkailulle tämän historiallisen helmen lähistöllä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 23:00
su.13:00 - 21:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Poznan Lentoasema POZ Bukowska 285 60-189 Poznan 52.414830, 16.826020 +48-61-8471468

Sixt-toimipiste Poznan Lentoasema POZ

Bukowska 285
60-189 Poznan
 
Puhelinnro +48-61-8471468

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service