Auton vuokraus toimipisteestä Poznan Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Poznan Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Poznan Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Poznan Lentoasema

Osoite

Bukowska 285, 60-189 Poznan, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Ti
09:00 - 23:55
Ke - Pe
09:00 - 23:00
Su
14:00 - 23:55
Yleiset vapaapäivät
14:00 - 23:55

Palvelumme toimipisteessä Poznan Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraus Poznanin lentoasemalla Sixt Autovuokraamosta löydät laajan valikoiman vuokra-autoja tarpeeseen kuin tarpeeseen saapuessasi Poznanin lentoasemalle. Pozna'awican lentokentän toimipisteemme autovalikoima kattaa virtaviivaiset urheiluautot vauhdista nauttiville, jykevät maasturit maaseudun valloittamiseen sekä tilanteeseen kuin tilanteeseen soveltuvat klassiset henkilöautot. Ottamalla allesi vuokra-auton Poznanin lentoasemalta matkaat keskustaan vaivattomasti ja mukavasti. Löydät Sixtin toimipisteen Lawican lentokentälle saapuessasi helposti seuraamalla autonvuokrausalueelle johdattavia opasteita, josta löydät autovuokraamomme ja tiesi vuokra-autollesi.
Lisätietoa Lawican lentokentästä

Lisätietoa Lawican lentokentästä

Lentokenttä sijaitsee kaupungin rajojen sisäpuolella, ja on helppokulkuinen myös liikuntarajoitteisille. Löydät autovuokraamomme Poznanin lentoaseman uudesta terminaalista, saapuvien lentojen alueelta, aivan uloskäynnin vierestä. Poznanin keskustaan on Lawican lentokentältä matkaa alle kymmenen kilometriä, ja sinne pääsee kätevästi linja-autoilla 59 ja L. Aloita siis matkasi autonvuokrauksella Poznanin lentoaseman toimispisteessämme, ja seikkailusi kauniissa Keski-Euroopassa voi alkaa! Kaikkiin vuokra-autoihimme voit lisävarusteena valita muun muassa lastenistuimen, MP3-soittimen tai navigaattorin. Huolettoman matkan takaamiseksi voit myös hankkia kauttamme lisäturvaksi vakuutuksen.
Lisätietoa kohteestasi

Lisätietoa kohteestasi

Poznan on eräs Puolan suosituimmista matkakohteista, ja se hurmaa vierailijansa historiallaan, perinteikkyydellään ja kauneudellaan vuosi toisensa jälkeen. Perinteikäs arkkitehtuuri ja tunnelmalliset ravintolat ovat pienen kaupungin vetonauloja, eikä nähtävä ja koettava tule kaupungin pienestä koosta huolimatta loppumaan kesken. Voit käydä tutustumassa esimerkiksi kaupungin tunnettuun katedraaliin, tai ottaa suunnaksesi värikkään kuninkaallisen linnan. Kaupungin sijainti maan länsilaidalla tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden huristella rajan yli Saksaan taikka Tsekin tasavaltaan, joihin kumpaankaan et vuokra-autolla matkaa muutamaa tuntia pidempään. Alueen kaunis ja vehreä luonto takaa nautinnolliset maisemat minne tahansa päin maata kaunpungista suuntaatkin, ja mikäli historia on mieleesi, voit viettää Poznanin linnoituksen raunioita tutkiessasi useammankin päivän taatusti pitkästymättä. Alueen lukuisat puhtaat järvet, vehreät metsät, aavat niityt sekä idylliset kylät luovat ainutlaatuiset puitteet vuokra-autoilulle sekä matkailulle, ja sijainti keskellä Eurooppaa takaa mahdollisuuden ja vapauden suunnata jokaiseen ilmansuuntaan spontaanisti ja mielikuvituksellisesti. Autonvuokraus Poznanin lentoasemalta on mainio ja kätevä alku matkailulle tämän historiallisen helmen lähistöllä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Poznan Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Poznan Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Poznan Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Poznan Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Poznan Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 126 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Poznan Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Poznan Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Poznan Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Poznan Lentoasema

Näytä lisää