Autonvuokraus
Rzeszow
Piilota
Puola // Rzeszow
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rzeszow

Sixt Autovuokraamo Rzeszowissa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme käyttöösi tarpeittesi mukaisen vuokra-auton niin loma- kuin työmatkalle. Monipuolisesti varusteltu autokalustomme sisältää monen kokoluokan autoja lähtien pienistä kaupunkiautoista päätyen suurempiin farmarimalleihin ja minibusseihin. Monet hyödylliset lisäpalvelut ovat myös käytössäsi, jotta autonvuokraus olisi mahdollisimman kätevää ja vaivatonta alusta loppuun.

 
 • Rzeszow Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Artura Grottgera 20
  35-005 Rzeszow

  ma. - pe.10:30 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Laadukasta ja palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Rzeszowissa

Uusi ja monipuolinen autokalusto, edulliset lisäpalvelut ja laadukas asiakaspalvelu muodostavat kolmijalan, jonka varaan onnistunut autonvuokraus Rzeszowissa rakentuu. Voit valita autosi koon tarpeen mukaisesti. Pienet hatchback-mallit sopivat yksin ja kaksin matkustaville, kun taas perhe tavaroineen mahtuu mukavasti suurempaan sedaniin tai farmariin. Yhdeksän hengen minibussi nielaisee sisäänsä isommankin seurueen eikä premium-maasturin kyydissäkään ole ahdasta. Huomioithan, että voit varata itsellesi autokategorian, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata. Muista huomioida myös hyödylliset lisäpalvelut, joita autovuokraamomme Rzeszowissa tarjoaa edulliseen hintaan. Vakuutukseen saa lisäturvaksi muun muassa kolari-, lasi- ja rengasturvan. Vuokra-autoon voi vuokrata GPS-navigaattorin tai nimetä lisäkuljettajan. Takapenkkiläisten turvaksi on tarjolla vauvan turvakaukalo, lasten erikokoisia turvaistuimia sekä korokeistuimia.

Tutustu vuokra-autolla Rzeszowiin ja sen ympäristöön

Puolan kaakkoisosissa sijaitseva Rzeszow on vajaan 200 000 asukkaan kaupunki. Wislok-joen rantamaisemiin rakennetun kaupungin historia ulottuu 1300-luvulle saakka ja nähtävyyksien joukossa onkin useita historiallisia rakennuksia. 1500-luvulta peräisin oleva kaupungintalo löytyy joen länsipuolelta keskustasta. Reilun kilometrin päässä on Rzeszowin linna, joka on alun perin rakennettu 1400-luvulla, mutta sittemmin uudisrakennettu 1900-luvun alussa. Linnojen ja historian ystävien kannattaa ajaa vuokra-autolla Rzestowista parikymmentä kilometriä itään. Sieltä löytyy 400 vuotta vanha Landcutin linna-alue, joka sisältää linnan lisäksi useita museoita, historiallisia rakennuksia ja laajan puutarha-alueen. Jos reipas ulkoaktiviteetti on mieleen, vajaan kymmenen kilometrin ajomatkan päästä löytyy Linowy Linoskoczekin seikkailu- ja kiipeilypuisto. Golf-kärpäsen purressa ajosuunta on pohjoinen, sillä puolen tunnin päässä on Malopolskin golf-kenttä. Alueella on myös uimahalli sekä eri lajien pelikenttiä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service