Autonvuokraus
Wroclaw Lentoasema
Piilota
Puola // Wroclaw // Wroclaw Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Wroclaw Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Graniczna 190
  54-530 Wroclaw PL +48-71-3537714
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: WRO
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 23:30
la.09:00 - 17:00
su.12:00 - 20:00
Juhlapyhä12:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt tarjoaa laadukkaita vuokra-autoja joka lähtöön

Kun haluat allesi laadukkaan ajopelin monipuolisilla palveluilla maustettuna, tule Sixt Autovuokraamoon Wroclawin lentoasemalla. Voit valita käyttöösi sopivan kokoisen kaaran, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Taloudelliset kaupunkimallit ovat yksin tai kaksin matkustavan nappivalintoja, kun taas perheellisten suosikkiauto löytyy farmarimallien tai tila-autojen rivistä. Premiumluokan sedanit ja maasturit tarjoavat ylellistä kyytiä niin etu- kuin takapenkillekin. Tilavaan minibussiin sopii kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa, joten hieman suurempikin seurue mahtuu samaan kyytiin. Löydät palvelupisteemme lentoasemalta opasteita seuraamalla terminaalirakennuksesta.

Palvelevaa autonvuokrausta Wroclawin lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee idän suunnassa kymmenen kilometrin päässä ydinkeskustasta. Vuokra-autolla matkan ajaa noin puolessa tunnissa. Sixt palvelee sinua myös kaupungin keskustassa, jossa on kaksi palvelupistettä. Autonvuokraus Wroclawin lentoasemalla on asiakaslähtöistä, sillä voit palauttaa vuokra-auton joko lentokentän tai kaupungin palvelupisteisiin. Sekä nouto että palautus onnistuvat myös aukioloaikojen ulkopuolella. Hyödyllisten lisäpalvelujen valinta täydentää autonvuokrauksen Wroclawin lentoasemalla. Voit halutessasi laajentaa vakuutusturvaa muun muassa kolari-, lasi- tai rengasturvalla. Edullinen GPS-navigaattori opastaa perille ilman ylimääräistä hermoilua ja tarvittaessa voit nimetä itsellesi varakuljettajan. Vuokra-autoon Wroclawin lentoasemalla on tarjolla myös vauvan turvakaukalo ja lasten vahvistettuja turvaistuimia.

Kierrä vuokra-autoillen kaupungin parhaat paikat

Puolan lounaisosassa sijaitseva historiaa henkivä Wroclaw on reilun 600 000 asukkaan kaupunki. Metropolialue mukaan lukien asukkaita on toista miljoonaa. Kaupunkia halkovat Oder-joen useat sivuhaarat, joten rantamaisemia riittää. Mukava koko perheen käyntipaikka on keskustan itäpuolella sijaitseva kaupungin eläintarha. Myös vieressä olevat miniatyyripuisto ja dinosauruspuisto ovat näkemisen arvoisia. Jos näyttävät puutarhat kiinnostavat, vuokra-auton keula kannattaa suunnata Szczytnickin puistoon, jonka eteläosasta löytyy japanilainen puutarha. Lisää ihasteltavaa on Oder-joen sivuhaarojen välissä olevassa kasvitieteellisessä puutarhassa, jonka vieressä on myös luonnonhistoriallinen museo. Autoharrastajien suosikkipaikka lienee kymmenen kilometrin ajomatkan päässä oleva automuseo. Joen pohjoispuolella on sadepäivien varalle sopiva käyntikohde. Bobolandian sisäleikkipuistossa riittää lapsille puuhaa usean tunnin ajaksi. Vesipetojen mielipaikka on kaupungin eteläosassa oleva vesipuisto. Alueella on monipuolinen uima-allasvalikoima sisä- ja ulkotiloissa sekä sauna- ja kuntoiluosasto. Hurjapäille on tarjolla vauhdikkaita liukumäkiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 23:30
la.09:00 - 17:00
su.12:00 - 20:00
Juhlapyhä12:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Wroclaw Lentoasema WRO Graniczna 190 54-530 Wroclaw 51.113215, 16.881340 +48-71-3537714

Sixt-toimipiste Wroclaw Lentoasema WRO

Graniczna 190
54-530 Wroclaw
 
Puhelinnro +48-71-3537714

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service