Auton vuokraus toimipisteestä Wroclaw Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Wroclaw Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Wroclaw Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Wroclaw Lentoasema

Osoite

Graniczna 190, 54-530 Wroclaw, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 23:45
La
11:00 - 17:00
Su
12:00 - 23:45
Yleiset vapaapäivät
12:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Wroclaw Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt tarjoaa laadukkaita vuokra-autoja joka lähtöön Kun haluat allesi laadukkaan ajopelin monipuolisilla palveluilla maustettuna, tule Sixt Autovuokraamoon Wroclawin lentoasemalla. Voit valita käyttöösi sopivan kokoisen kaaran, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Taloudelliset kaupunkimallit ovat yksin tai kaksin matkustavan nappivalintoja, kun taas perheellisten suosikkiauto löytyy farmarimallien tai tila-autojen rivistä. Premiumluokan sedanit ja maasturit tarjoavat ylellistä kyytiä niin etu- kuin takapenkillekin. Tilavaan minibussiin sopii kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa, joten hieman suurempikin seurue mahtuu samaan kyytiin. Löydät palvelupisteemme lentoasemalta opasteita seuraamalla terminaalirakennuksesta.
Palvelevaa autonvuokrausta Wroclawin lentoasemalla

Palvelevaa autonvuokrausta Wroclawin lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee idän suunnassa kymmenen kilometrin päässä ydinkeskustasta. Vuokra-autolla matkan ajaa noin puolessa tunnissa. Sixt palvelee sinua myös kaupungin keskustassa, jossa on kaksi palvelupistettä. Autonvuokraus Wroclawin lentoasemalla on asiakaslähtöistä, sillä voit palauttaa vuokra-auton joko lentokentän tai kaupungin palvelupisteisiin. Sekä nouto että palautus onnistuvat myös aukioloaikojen ulkopuolella. Hyödyllisten lisäpalvelujen valinta täydentää autonvuokrauksen Wroclawin lentoasemalla. Voit halutessasi laajentaa vakuutusturvaa muun muassa kolari-, lasi- tai rengasturvalla. Edullinen GPS-navigaattori opastaa perille ilman ylimääräistä hermoilua ja tarvittaessa voit nimetä itsellesi varakuljettajan. Vuokra-autoon Wroclawin lentoasemalla on tarjolla myös vauvan turvakaukalo ja lasten vahvistettuja turvaistuimia.
Kierrä vuokra-autoillen kaupungin parhaat paikat

Kierrä vuokra-autoillen kaupungin parhaat paikat

Puolan lounaisosassa sijaitseva historiaa henkivä Wroclaw on reilun 600 000 asukkaan kaupunki. Metropolialue mukaan lukien asukkaita on toista miljoonaa. Kaupunkia halkovat Oder-joen useat sivuhaarat, joten rantamaisemia riittää. Mukava koko perheen käyntipaikka on keskustan itäpuolella sijaitseva kaupungin eläintarha. Myös vieressä olevat miniatyyripuisto ja dinosauruspuisto ovat näkemisen arvoisia. Jos näyttävät puutarhat kiinnostavat, vuokra-auton keula kannattaa suunnata Szczytnickin puistoon, jonka eteläosasta löytyy japanilainen puutarha. Lisää ihasteltavaa on Oder-joen sivuhaarojen välissä olevassa kasvitieteellisessä puutarhassa, jonka vieressä on myös luonnonhistoriallinen museo. Autoharrastajien suosikkipaikka lienee kymmenen kilometrin ajomatkan päässä oleva automuseo. Joen pohjoispuolella on sadepäivien varalle sopiva käyntikohde. Bobolandian sisäleikkipuistossa riittää lapsille puuhaa usean tunnin ajaksi. Vesipetojen mielipaikka on kaupungin eteläosassa oleva vesipuisto. Alueella on monipuolinen uima-allasvalikoima sisä- ja ulkotiloissa sekä sauna- ja kuntoiluosasto. Hurjapäille on tarjolla vauhdikkaita liukumäkiä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Wroclaw Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Wroclaw Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Wroclaw Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Wroclaw Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Wroclaw Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 380 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Wroclaw Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Wroclaw Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Wroclaw Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Wroclaw Lentoasema

Näytä lisää