Auton vuokraus maassa Réunion

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Réunion

Suosituin kohteessa Réunion

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä La Reunion Roland Garros Airp. alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Réunion

Autonvuokraus Sixtillä Reunionissa

Autonvuokraus Sixtillä Reunionissa

Autonvuokraus Reunionissa on edullinen tapa matkustaa ympäri maan. Autovuokraamo Reunionissa sijaitsee Ste Mariessa La Reunion Roland Garrosin lentoasemalla. Lentoasemalta voit vuokrata niin pienet henkilöautot kuin tilavammat farmariautotkin ja vielä lisäksi trendikkäämmät urheiluautot, maskuliiniset maastoautot ja jopa katseita kääntävät avoautotkin. Vuokra-autot, vakuutukset ja lisävarusteet löytyvät kaikki Sixtiltä yhdellä kertaa. Koska autoluokka on valittavissasi, varaamasi vuokra-auto vastaa tarpeisiisi vaikka mallia et voikaan valita. Eikä vuokra-auton varaaminenkaan ole edes hankalaa, sillä sen voit tehdä netissä ja toki myös puhelimitse.
Paikallinen liikennekulttuuri ja säännöt

Paikallinen liikennekulttuuri ja säännöt

Jotta matkasi sujuisi mahdollisimman turvallisesti, mukavasti ja mutkattomasti, listaamme tässä hieman tietoja, jotka on hyvä tietää ennen liikenteen joukkoon liittymistä. Sinun on turha pelätä tai jännittää saarella ajelua. Liikenne ei ole kovin monimutkaista ja oikeanpuoleinen liikenne yksinkertaistaa sitä entisestään. Sadekauden aikana useat tiet saattavat olla hyvin mutaisia ja vaikeakulkuisia, mutta Sixtiltä voit vuokrata nelivetomaasturin, jolla hankalistakin teistä suoriudut. Autonvuokraus Reunionissa on siis hyvä vaihtoehto myös sadekaudella. Alle 12-vuotiaat lapset eivät saa matkustaa etupenkillä, vaan heidän on matkustettava aina takapenkillä. Ilman handsfree-laitetta ei matkapuhelinta ajon aikana saa käyttää. Valtateillä suurin sallittu ajonopeus on 110 km/h, kaupungissa 50 km/h ja muilla isommilla teillä 90 km/h. Maksullisia teitä maassa ei ole. Useimmiten pysäköinti on maksutonta ja parkkipaikkoja on helppo löytää. Sekä kuljettajan että matkustajien tulee käyttää turvavöitä ajon aikana. Vuokra-auto Reunionissa on hyvä ja turvallinen matkustustapa kun painaa mieleen edellä mainitut seikat ja on tarkkaavainen liikenteessä.
Paratiisisaaren nähtävyydet autoillen

Paratiisisaaren nähtävyydet autoillen

Autonvuokraus Reunionissa on suosittua, sillä nähtävää riittää ympäri maan. Reunion on todellinen seikkailijan paratiisi, sillä aktiviteetteja on tarjolla laidasta laitaan. Kalastus, surffailu, hevosvaellukset, koskenlasku, lainelautailu ja pyöräily ovat aktiviteetteja, joita saarella voi harrastaa. Piton-de-la-Fournaise on tulivuori, jonka pieniä purkauksia voi katsella lähietäisyydeltä. Vuoristossa voit patikoida ja tutkia saaren luontoa. Myös pyörällä pääset vuorenrinteitä laskettelemaan. Saaren itäosan luonnonpuisto on paikka, jossa suuri osa tulivuorenpurkauksista tapahtuu. Suurimmat saaren vuorista ovat jopa yli 3000 metriä korkeita. Autovuokraamo Reunionissa vuokraa maastureita, joilla vuoristossa on mukava ajella. Myös hiekkarantoja ja trooppisen luonnon upeita maisemia saarella riittää. Saint-Denis de la Réunionin katedraali on 1800-luvulta peräisin oleva rakennus, joka on säilynyt hyvin näihin päiviin asti ja jota voit käydä ihailemassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Réunion

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Réunion?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Réunion sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Réunion.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Réunion?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1058 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Toyota Yaris Hybrid Aut.
Toyota Yaris Hybrid Aut.
Range Rover Evoque Aut.
Range Rover Evoque Aut.
Jeep Wrangler Unlimited Hybrid
Jeep Wrangler Unlimited Hybrid

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Réunion

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Réunion?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Réunion?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Réunion

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Réunion

Näytä lisää