Autonvuokraus
Alvesta
Piilota
Ruotsi // Alvesta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Alvesta

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Ruotsin Alvestasta on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan kattavasta vuokra-autovalikoimastamme, jonka sisällöstä saat aina ajan tasalla olevan tiedon ennakkoon kotisivuillamme. Voit ottaa allesi esimerkiksi polttoainepihin ja näppärän henkilöauton, tilavan ja varman farmarin tai minibussin jopa yhdeksälle henkilölle. Meiltä löytyy vuokra-autoja moneen tarpeeseen ja niiden vuokraus on erittäin helppoa ja yksinkertaista. Voit hoitaa varauksesi vaikka ennen matkaa kotisohvalta käsin joko puhelimitse tai näppärästi verkkosivujemme kautta. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan viikon jokaisena päivänä. Ota siis yhteyttä jo tänään, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun.

 
 • Alvesta Päärautatieasema
  Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la. - su.11:00 - 15:00
  Juhlapyhä12:00 - 15:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Alvesta Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la. - su.11:00 - 15:00
  Juhlapyhä12:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Alvestassa

Sixt Autovuokraamo Alvesta tarjoaa sinulle vuokra-autoja edullisin hinnoin, uusimpina automalleina, asiantuntevaa asiakaspalvelua unohtamatta! Kaikki vuokra-automme Alvestassa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia sinun iloksesi. Tarjoamme vuokra-autoihin kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset makusi ja tarpeittesi mukaisesti. Jos liikkuminen tällä seudulla ei ole ennestään tuttua, suosittelemme GPS-navigaattoria tuomaan matkaasi helppoutta. Lasten kanssa on hyvä muistaa turvalliset lastenistuimet. Kulloinkin voimassa olevan listan saatavilla olevista autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata vain autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulle jää kysyttävää autonvuokrauksesta Alvestassa, voit aina ottaa huoletta yhteyttä asiakaspalveluumme.

Alvesta haltuun Sixtin vuokra-autolla

Kun suuntaat työ- tai lomamatkalle Ruotsin Alvestaan, ota allesi luotettava ja edullinen Sixtin vuokra-auto. Alvesta sijaitsee Smålandin maakunnassa Etelä-Ruotsissa, aivan Salen-järven rannalla. Kaupunki on raideliikenteen tärkeä solmukohta, josta voi suunnata eripuolille Ruotsia sekä Tanskaa. Vilkkaan rautatieaseman läheisyydessä sijaitsee useita kahviloita, ravintoloita, kauppoja sekä esimerkiksi elokuvateatteri. Nappaamalla allesi Sixtin vuokra-auton voit lähteä omille teillesi, oman aikataulusi mukaan. Autonvuokraus Alvestasta onkin mitä mainioin tapa tutustua tähän hieman yli 8000 asukkaan kaupunkiin sekä sen lähialueisiin.

Kun allasi on laadukas Sixtin vuokra-auto, voit tutustua Alvestan lähialueisiin näppärästi. Suuntaa esimerkiksi ihailemaan Huseby Bruk -kartanoa, jonne ajat alle puolessa tunnissa. Kaupungin ihanteellinen sijainti järvenrannalla mahdollistaa kaikenlaiset vesiaktiviteetit kalastuksesta melomiseen. Varusteet ja vaikkapa ostokset kulkevat mukavasti mukana tilavassa vuokra-autossa. Voit ajella myös noin vartin päähän Växjöhön ihailemaan kaupungin tuomiokirkkoa. Menet minne haluat, milloin haluat. Valinta on sinun!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service