Autonvuokraus
Åre
Piilota
Ruotsi // Åre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Åre

Sixtin autonvuokraus Åressa palvelee niin turisteja kuin liikematkalaisia ympäri vuoden. Parhaiten kaupungissa ja sen lähialueella pääsee liikkumaan vuokra-auton avulla. Autonvuokrauksemme tarjoaa niin tavalliset henkilöautot, farmariautot, maasturit, pakettiautot kuin urheilu- ja avoautotkin. Huomioithan kuitenkin, että erikoisautoja on vuokrattavissa vain rajallinen määrä. Varaa siis auto etukäteen ennen matkalle lähtöä. Voit hoitaa vuokraamisen joko itsenäisesti nettisivujemme kautta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme.

 
 • Åre Östersund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Åre Östersund Flygplats
  832 96 Frösön

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Åre

  Sixt Autonvuokraus
  Sankt Olavs väg 33
  837 52 Åre

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Åressa tekee vierailustasi joustavampaa

Kun olet etsimässä vuokra-autoa joko vain päiväksi tai vaikka koko oleskelusi ajaksi, autovuokraamomme Åressa on kuin tehty sinua varten. Meiltä saat niin vuokra-autot kuin kaikki lisätarvikkeet ja -palvelutkin. Esimerkiksi lastenistuimet ja navigaattorit kannattaa varata ennakkoon samalla, kun varaa itse vuokra-auton. Pitempiä matkoja ajavat tulevat varmasti tarvitsemaan rajoittamattomia kilometrejä, joten liitä nekin vuokraasi. Meiltä saat myös erilaisia vakuutuspaketteja tai voit liittää ylimääräisen kuljettajan vuokraasi. Huomioi varaamisen aikana, että voimme taata auton kategorian, mutta emme merkkiä tai mallia. Mikäli tarvitset apua autonvuokrasi kanssa, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Olemme valmiita palvelemaan sinua ympäri vuorokauden.

Autonvuokraus Åressa - koe koko talviurheilukeskus

Åre on selvästi Ruotsin tunnetuin talviurheilukeskus, jossa riittää rinteitä niin aloittelijoille kuin kokeneillekin laskettelijoille. Åren suurin rinne on nimeltään Åreskutan. Pääset sinne kätevästi, kun otat vuokra-auton Åresta vaikka heti vierailusi alussa. Aja myös vaikkapa Åreskutanin takaosaan, sillä sieltä löytyy niin kaunista, koskematonta luontoa kuin mahtavia off-laskupisteitäkin. Kokonaisuutena Åren alue muodostuu itse Åren lisäksi Duvedin, Tegefjällin ja Brörnen kylistä. Åre viehättää myös kesäisin. Silloin siellä voi esimerkiksi vaeltaa tai kalastaa. Vuokra-autolla voi taittaa kätevästi matkat kylien välillä ja voipa sillä lähteä myös tutkimaan tuntemattomia seutuja. Sixtin autovuokraamo Åressa on oikea paikka, kun tarvitset vuokra-auton vierailusi ajaksi. Varaa mieleisesi auto ja nauti vain rennosta ajasta ja joustavasta liikkumisesta paikasta toiseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service