Autonvuokraus
Åre Östersund Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Åre // Åre Östersund Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Åre Östersund Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Åre Östersund Flygplats
  832 96 Frösön SE +46-63120112
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OSD
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt autovuokraamo Åre Östersundin lentoasemalla

Aikaisemmin nimellä Östersund-Frösön lentoasemana tunnettu Östersundin lentoasema on hyvin vilkas varsinkin talvisin. Silloin se palvelee muun muassa laskettelemaan tulevia turisteja. Autovalikoimamme kattaa kaikki tarpeet. Löydät niin tavalliset henkilöautot, enemmän tilaa tarjoavat farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit, nelivedot kuin pakettiautotkin. Toimipisteellemme on todella helppo löytää. Se sijaitsee laukkuhihnojen vieressä saapuvien ja lähtevien terminaalien välissä. Sixtin autovuokraus Åre Östersundin lentoasemalla on valmiina palvelemaan sinua auton vuokraamiseen liittyvissä asioissa.

Näin autonvuokraus Åre Östersundin lentoasemalla toimii

Östersundin kansainvälinen lentoasema, OSD, sijaitsee 11 kilometrin päässä Östersundista ja 94 kilometrin päässä Åresta. Matka kumpaan tahansa kaupunkiin taittuu helpoiten vuokra-autolla. Pääset myös lähtemään välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen, kun otat auton heti lentoasemalta. Me palvelemme matkustajia vuoden jokaisena päivänä. Halutessasi voit noutaa tai palauttaa auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Autonvuokrauksen voit hoitaa joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Varaa samalla kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet, kuten esimerkiksi lastenistuin tai navigaattori. Kun otat vuokra-auton Åre Östersundin lentoasemalta, voit nauttia vierailustasi täysin siemauksin.

Monipuolisuutta henkivä lomakohde

Sixtin vuokra-auto mahdollistaa loman aloittamisen heti maahan saapumisen jälkeen. Ruotsi on monipuolinen kohde, jossa riittää ihasteltavaa. Åre tunnetaan erityisesti talvilomakohteena, jonne saavutaan laskettelemaan ja hiihtämään eri puolilta maailmaa. Samalla kannattaa käydä tutustumassa myös jäähotelliin, jonne pääsee katsomaan hotellin sisällä olevia jääveistoksia. Kohde pystyy tarjoamaan kuitenkin paljon muutakin. Kesäisin kaupungissa voi patikoida ja nauttia luonnonrauhasta. Varsinkin lapsiperheitä voi kiinnostaa kaupungissa sijaitseva suklaatehdas. Siellä pääsee tutustumaan suklaan valmistamiseen sekä myös maistamaan paikallista suklaata. Autonvuokraus Åre Östersundin lentoasemalta mahdollistaa kuitenkin muunkin maan näkemisen. Aivan lentoaseman läheisyydessä sijaitseva Östersund on myös kiehtova lomakohde. Se sijaitsee Jämtlandissa, joka tunnetaan upeasta luonnostaan. Östersundissa kannattaa piipahtaa Mus-Ollesin museossa. Siellä on suuri joukko erilaisia esineitä eri aikakausilta. Östersundissa vieraillessa kannattaa käydä tutustumassa myös Frösön kirkkoon. Ota siis auto alle ja lähde tutustumaan läntisen naapurimaamme tarjoamiin aarteisiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Åre Östersund Lentoasema OSD Åre Östersund Flygplats 832 96 Frösön 63.198350, 14.497420 +46-63120112

Sixt-toimipiste Åre Östersund Lentoasema OSD

Åre Östersund Flygplats
832 96 Frösön
 
Puhelinnro +46-63120112

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service