Autonvuokraus
Arvidsjaur Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Arvidsjaur // Arvidsjaur Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Arvidsjaur Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur SE +46-96021100
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AJR
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 21:30
la.12:30 - 13:30
su.15:30 - 21:30
Juhlapyhä15:30 - 21:30
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Arvidsjaurin lentokentällä

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Arvidsjaurin lentoasemalla! Täältä saat lentävän lähdön matkaasi vuokraamalla jonkun laadukkaista ja edullisista menopeleistämme. Valikoimiimme kuuluu niin kaupunkiajoon sopivat pienet ja isot henkilöautot kuin tilavat farmaritkin. Jos haluat lähteä luontomatkalle tai valloittaa Ruotsin maaseudun, voit vuokrata haasteellisimmissakin maastoissa pätevän maasturin käyttöösi. Tee vain varaus näiden ajoneuvokategorioiden mukaan ja vuokra-auto odottaa perillä varaamiesi lisäpalveluiden kera. Emme valitettavasti voi taata, että saat tietyn automallin tai -merkin käyttöösi, mutta kaikki vuokra-automme ovat suhteellisen uusia, keskimäärin kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia matkastasi modernein toiminnoin varustelulla kulkuneuvolla. Autonvuokraus Arvidsjaurin lentoaseman toimipisteeltä onnistuu sekä aukioloaikojemme aikana että niiden ulkopuolella. Voit myös palauttaa ajoneuvon ympäri vuorokauden. Toimistomme on helposti löydettävissä lentoaseman saapumisterminaalista, uloskäynnin läheltä. Seuraa vain Sixtin opasteita aina lentokoneelta toimistollemme asti.

Laadukasta ja edullista autonvuokrausta Arvidsjaurin lentoasemalla

Arvidsjaurin Lentoasema AJR sijaitsee noin 13 kilometrin päässä nimeään kantavasta kaupungista. Ajomatka kaupunkiin kestää suurin piirtein vartin, riippuen alueen liikenteestä. Pohjois-Ruotsin suurimpiin lentoasemiin kuuluvalta kentältä lähtee ja sinne laskeutuu useita kotimaisia ja kansainvälisiä lentoja. Matkustajia on lähemmäs 43 000 vuosittain. Autonvuokraus Arvidsjaurin lentoasemalla käy yhtä kätevästi toimistomme pitkien aukioloaikojen aikana ja niiden ulkopuolella. Jos saavut lentoasemalle öiseen aikaan, ilmoita vain lentosi tiedot ja yhteystietosi niin toimitamme vuokra-auton sinulle ja matkaseurueellesi lisäpalveluna. Näin matkasi jatkuu ilman turhia taukoja. Ajoneuvon vuokrauksen yhteydessä voit varata muitakin tarjoamiamme lisäpalveluita, joihin kuuluvat lastenistuimet, GPS-navigaattori, vapaat ajokilometrit, vakuutukset ja lisäkuski. Suosittelemme navigaattoria kaikille alueella ensi kertaa vieraileville matkan sujuvuuden varmistamiseksi.

Koe Pohjois-Ruotsin jylhät maisemat oman suunnitelman mukaan

Kun otat alle vuokra-auton Arvidsjaurin lentoasemalta, voit edetä joko oman matkasuunnitelman mukaan tai keksiä sen suoraan lennosta. Ihastu lappilaisiin maisemiin ja vieraile maan suurimmassa luonnonpuistossa Tjadnes-Nimtekissä tai tutustu kaupungin kulttuuritarjontaa ja paikalliseen perinnemuseoon. Vieraile pienemmissäkin saamelaisyhteisöissä ja osallistu vaikkapa opastetulle retkelle. Kaikkiin näihin kohteisiin pääset kaikkein kätevimmin vuokra-auton kyydissä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 21:30
la.12:30 - 13:30
su.15:30 - 21:30
Juhlapyhä15:30 - 21:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Arvidsjaur Lentoasema AJR Flygplatsen 933 91 Arvidsjaur 65.592210, 19.263870 +46-96021100

Sixt-toimipiste Arvidsjaur Lentoasema AJR

Flygplatsen
933 91 Arvidsjaur
 
Puhelinnro +46-96021100

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service