Auton vuokraus toimipisteestä Arvidsjaur Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Arvidsjaur Lentoasema

Osoite

Flygplatsen, 933 91 Arvidsjaur, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 21:30
La
12:30 - 13:30
Su
15:30 - 21:30
Yleiset vapaapäivät
15:30 - 21:30

Palvelumme toimipisteessä Arvidsjaur Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Arvidsjaurin lentokentällä Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Arvidsjaurin lentoasemalla! Täältä saat lentävän lähdön matkaasi vuokraamalla jonkun laadukkaista ja edullisista menopeleistämme. Valikoimiimme kuuluu niin kaupunkiajoon sopivat pienet ja isot henkilöautot kuin tilavat farmaritkin. Jos haluat lähteä luontomatkalle tai valloittaa Ruotsin maaseudun, voit vuokrata haasteellisimmissakin maastoissa pätevän maasturin käyttöösi. Tee vain varaus näiden ajoneuvokategorioiden mukaan ja vuokra-auto odottaa perillä varaamiesi lisäpalveluiden kera. Emme valitettavasti voi taata, että saat tietyn automallin tai -merkin käyttöösi, mutta kaikki vuokra-automme ovat suhteellisen uusia, keskimäärin kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia matkastasi modernein toiminnoin varustelulla kulkuneuvolla. Autonvuokraus Arvidsjaurin lentoaseman toimipisteeltä onnistuu sekä aukioloaikojemme aikana että niiden ulkopuolella. Voit myös palauttaa ajoneuvon ympäri vuorokauden. Toimistomme on helposti löydettävissä lentoaseman saapumisterminaalista, uloskäynnin läheltä. Seuraa vain Sixtin opasteita aina lentokoneelta toimistollemme asti.
Laadukasta ja edullista autonvuokrausta Arvidsjaurin lentoasemalla

Laadukasta ja edullista autonvuokrausta Arvidsjaurin lentoasemalla

Arvidsjaurin Lentoasema AJR sijaitsee noin 13 kilometrin päässä nimeään kantavasta kaupungista. Ajomatka kaupunkiin kestää suurin piirtein vartin, riippuen alueen liikenteestä. Pohjois-Ruotsin suurimpiin lentoasemiin kuuluvalta kentältä lähtee ja sinne laskeutuu useita kotimaisia ja kansainvälisiä lentoja. Matkustajia on lähemmäs 43 000 vuosittain. Autonvuokraus Arvidsjaurin lentoasemalla käy yhtä kätevästi toimistomme pitkien aukioloaikojen aikana ja niiden ulkopuolella. Jos saavut lentoasemalle öiseen aikaan, ilmoita vain lentosi tiedot ja yhteystietosi niin toimitamme vuokra-auton sinulle ja matkaseurueellesi lisäpalveluna. Näin matkasi jatkuu ilman turhia taukoja. Ajoneuvon vuokrauksen yhteydessä voit varata muitakin tarjoamiamme lisäpalveluita, joihin kuuluvat lastenistuimet, GPS-navigaattori, vapaat ajokilometrit, vakuutukset ja lisäkuski. Suosittelemme navigaattoria kaikille alueella ensi kertaa vieraileville matkan sujuvuuden varmistamiseksi.
Koe Pohjois-Ruotsin jylhät maisemat oman suunnitelman mukaan

Koe Pohjois-Ruotsin jylhät maisemat oman suunnitelman mukaan

Kun otat alle vuokra-auton Arvidsjaurin lentoasemalta, voit edetä joko oman matkasuunnitelman mukaan tai keksiä sen suoraan lennosta. Ihastu lappilaisiin maisemiin ja vieraile maan suurimmassa luonnonpuistossa Tjadnes-Nimtekissä tai tutustu kaupungin kulttuuritarjontaa ja paikalliseen perinnemuseoon. Vieraile pienemmissäkin saamelaisyhteisöissä ja osallistu vaikkapa opastetulle retkelle. Kaikkiin näihin kohteisiin pääset kaikkein kätevimmin vuokra-auton kyydissä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Arvidsjaur Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Arvidsjaur Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Arvidsjaur Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Arvidsjaur Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Arvidsjaur Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Arvidsjaur Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Arvidsjaur Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Arvidsjaur Lentoasema

    Näytä lisää