Autonvuokraus
Båstad
Piilota
Ruotsi // Båstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Båstad

Eteläinen Ruotsi ja Båstadin seutu sopivat erinomaisesti omatoimiseen ja vapaaseen liikkumiseen Sixt Autovuokraamo Båstadin vuokra-autoilla. Toimipisteessämme on käytössä kätevä toimituspalvelu, joten voit varata ajoneuvon haluamaasi osoitteeseen kaupungissa. Laadukkailla ja uusilla ajoneuvoillamme hoituvat tyylikkäästi niin työmatkat kuin lomamatkatkin. Shoppaile ja virkistäydy taloudellisten ja näppärän kokoisten sedanien siivittämänä, kulje koko perheen kesken tilavien ja mukavien farmareiden kyydissä, ja tee näyttävistä maastureista työtoimisto liikematkasi ajaksi. Tutustu jo tänään laajaan ajoneuvovalikoimaamme ja edullisiin tarjouksiimme joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme.

 
 • Båstad/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery Service
  269 33 Båstad

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Erinomaiset varausehdot, edulliset hinnat ja vapaat kilometrit - autonvuokrausta Båstadissa

Varaamalla Båstadissa Sixtin vuokra-auton liikut näppärästi lähialueen kaupungeissa shoppailureissuilla, sukellat jouhevasti kauniin luonnon aktiviteettien pariin ja tutustut jalkoja säästellen kulttuuriin. Lisäpalveluilla ja -varusteilla täydennät helposti matkantekoasi. GPS-navigaattori neuvoo luontopolun alkuun ja ostoskeskuksen parkkipaikalle, turvaa pienempien matkalaisten menon lasten turvaistuimilla. Valitse myös lisäkuljettajapalvelu, kun haluat jakaa ajamisen nautintoa seurueen muille jäsenille. Ajoneuvon varaaminen internetissä ja mobiilisovelluksellamme on helppoa, ja saat samalla vaivattomasti lisättyä haluamasi lisäpalvelut. Järjestelmä laskee lopullisen hinnan puolestasi eikä siihen lisätä yllättäviä piilokuluja. Haluamme muistuttaa, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Ystävällinen ja osaava Sixt-asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa, viikon jokaisena päivänä.

Liiku mukavasti golfkentiltä vaellusretkille, ja museoista Göteborgin shoppailukeskuksiin

Työmatkat hoituvat tyylillä autonvuokrauksemme Båstadin ensiluokkaisilla ajoneuvoilla. Kuljeta seurueesi rennon hienostuneesti alueen Båstad Golfklubb -golfkentälle, jonne on keskustasta vain noin viiden minuutin ajomatka, tai reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsevalle Åkagårdensin golfkentälle. Bjären niemimaa tarjoaa useita, tainomaisissa metsämaisemissa kulkevaa vaellusreittiä, jotka ovat vuokra-autolla helposti saavutettavissa. Pakkaa vaivattomasti mukaan vaellusvarusteet, eväät ja hyvä mieli ja hurauta vaikkapa Hålehallin kierroksille, jonka alku on noin 12 kilometrin päässä, Himmelstorpsvägenillä. Shoppailusta kiinnostuneet voivat suunnata taloudellisen, Sixt Autovuokraamo Båstadista haetun vuokrasedaninsa Göteborgin ostoskeskuksiin, jonne on noin 170 kilometriä. Kaupungin keskustassa on useita ostoskatuja, joita tähdittävät maukkaat ravintolat ja kahvilat. Paluu Båstadiin käy kätevästi kaikkien ostosten kanssa, tietenkin Sixtin laadukkaalla ajoneuvolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service