Autonvuokraus
Härnösand
Piilota
Ruotsi // Härnösand
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Härnösand

Sixt Autovuokraamo Härnösand toivottaa sinut iloisesti tervetulleeksi. Aloita matkasi tai päiväsi mukavasti ja huolettomasti vuokraamalla Sixtin edullinen ja laadukas vuokra-auto, joka tekee matkasti astetta mukavamman. Autovalikoimaamme kuuluu aina uudet ja laadukkaat autot tunnetuilta valmistajilta. Saavutpa Härnösandiin sitten liikematkalle tai lomasta nauttimaan, Sixt tarjoaa sinulle edulliset vaihtoehdot. Tarpeistasi riippuen meiltä löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivat henkilöautot ja farmarit, vaativaankin ajoon käyvät maasturit sekä tavarankuljetukseen hyvin soveltuvat pakettiautot. Jätä huolet taaksesi ja anna Sixt Autovuokraamo Härnösandin auttaa sinua löytämään juuri oikea vuokra-auto sinulle.

 
 • Sundsvall Midlanda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  ma. - pe.07:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-auton ajomukavuus odottaa sinua Härnösandissa

Oletko valmis kohtaamaan Ruotsin hyväkuntoiset ajotiet uudella vuokra-autollasi? Autovalikoimamme on edullinen, laadukas ja monipuolinen, jotta sinulle on mahdollista löytää juuri sopiva ajoneuvo. Me takaamme sinulle auton valitusta autokategoriasta, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi etukäteen luvata. Sixtin vuokra-autoihin on mahdollista lisätä tarvittavat lisäpalvelut jo valmiiksi autoista löytyvien kattavien perusvarusteiden lisäksi. GPS-navigaattori kuljettaa sinut turvallisesti perille, minne ikinä haluatkin ajella, lastenistuimet takaavat perheen pienimpien turvallisuuden ja vakuutus tuo lisämukavuutta ajonautintoon. Autuonvuokrauspisteemme Härnösandissa auttaa sinua mielellään, oli kyseessä sitten työ- tai lomamatka, ja vierailemalla verkkosivuillamme löydät lisää tietoa saatavilla olevista palveluista. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, olit sitten Suomessa, Ruotsissa tai muualla ulkomailla.

Viehättävä Härnösand odottaa Sixt-vuokra-autoilijaa

Härnösand on luonnon ympäröimä, kaunis kaupunki, jolla on paljon tarjottavaa ympäri vuoden. Sijaintinsa ansiosta vuokraamalla auton Sixtiltä ajelet helposti jopa ylemmäs Ruotsia tutustumaan pohjoiseen, sillä vuokra-autoillamme sinulla on käytössäsi vapaat kilometrit. Talvella Härnösandissa on mukava nauttia lumisesta ja kauniista talvesta luonnon rauhassa, kun taas kesällä on aika ajella Härnösandin musiikkijuhlille nauttimaan valoisista illoista. Kaupungissa voit vierailla myös raatihuoneella, tuomiokirkossa sekä useammassa museossa - Sixtin vuokra-auto allasi pääset paikasta toiseen helposti ja nopeasti. Myös lentokentän läheisyys kuuluu kaupungin etuihin, sillä sieltä on helppo jatkaa matkaa vaikka ympäri Ruotsia. Sixtin vuokra autolla liikutkin kätevästi, minne mielesi halajaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service