Autonvuokraus
Karlshamn
Piilota
Ruotsi // Karlshamn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Karlshamn

Sixt Autovuokraamo odottaa sinua Karlshamnissa, Ruotsissa. Palvelemme sinua asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Parhaiten tutustut kattavaan valikoimaamme ja saatavuustilanteeseemme verkkosivuillamme. Meiltä löydät pienet henkilöautot, jotka ovat kätevä tapa liikkua Karlshamnissa loma- tai työmatkasi aikana. Hieman isompaan tarpeeseen voit vuokrata meiltä myös keskikokoisen tai ison henkilöauton, johon mahtuu enemmän matkatavaraa. Lähialueen maastoon voit tutustua myös farmarimallisen tai maasturimallisen auton avulla. Jos teitä on isompi ryhmä, niin kannattaa myös tarkastaa tarjontamme minibussien osalta.

 
 • Karlshamn/Best Western Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Jannebergsvägen 2
  374 32 Karlshamn

  ma. - pe.07:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Ammattitaitoinen Sixt Autovuokraamo Karlshamnissa

Sixt Autovuokraamosta Karlshamnista saat laajan valikoiman vuokra-autoja sekä ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua. Vuokra-automallistomme sisältää kattavasti varusteltuja autoja ja ne edustavat tunnettujen merkkien uusimpia malleja. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokra-auton löydettyäsi sinun kannattaa tarkastaa, mitä lisäpalveluita meiltä on saatavilla. Jos matkustatte isommassa ryhmässä, niin lisäkuljettajan lisääminen varauksellenne mahdollistaa ajovastuun jakamisen. Perheen pienimpiäkään ei tarvitse unohtaa, vaan sen sijaan, että kannatte turvaistuimia mukananne, voitte lisätä ne kätevästi samalle varaukselle ja lapsetkin matkustavat mukavasti ja turvallisesti. Ajankohtaisen saatavuustilanteen näet kätevästi verkkosivuillamme.

Karlshamnia ja muuta Ruotsin etelärannikkoa on helppo tutkia Sixtin vuokra-autolla

Karlshamn on kunta Ruotsin etelärannikolla, Biekingen läänissä ja Itämeren rannalla. Kaupungissa on noin 20.000 asukasta. Se on toiminut tärkeänä kauppapaikkana ja satamakaupunkina jo keskiajalta saakka. Kaupunkia on sen teollistumisen jälkeen kohdannut kaksi tulipaloa, jossa osa kaupungista tuhoutui ja on sittemmin jälleenrakennettu. Saavuttuasi Karlshamniin voit jatkaa tutkimusmatkaasi ketterästi Sixt Autovuokraamo Karlshamnin vuokra-autolla. Kaupungin arkkitehtuurissa riittää tutkittavaa, sillä osa siitä henkii edelleen kaupungin pitkää historiaa. Kaupungissa toimii myös useampi museo, joita on ketterä kiertää Sixtiltä vuokraamallasi ajoneuvolla. Jos kalastaminen sattuu olemaan lähellä sydäntäsi, niin voit myös lähteä tutustumaan lohenkalastukseen Mörrum-joelle, johon ajelet noin 15 minuutissa ja jossa on asialle vihkiytyneitä yrityksiä, joiden avulla pääset itsekin kalastamaan. Olitpa sitten loma- tai työmatkalla Karlshamnissa, niin vuokra-autolla pääset helposti liikkumaan kaupungissa tai sitä reunustavalla rannikolla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service