Autonvuokraus
Karlskrona
Piilota
Ruotsi // Karlskrona
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Karlskrona

Karlskronan Sixt Autovuokraamo palvelee sinua autonvuokraukseen liittyen. Kauttamme voit vuokrata tarpeitasi vastaavan vuokra-auton haluamallesi vuokra-ajalle. Ajoneuvovalikoimaan voit tutustua kätevästi verkkosivuillamme ja helpoiten teet varauksen sitä kautta. Valikoimastamme löydät pienet ja keskikokoiset henkilöautot, joilla on kätevä liikkua kaupungin alueella. Lisätilaa saat valitsemalla varauksellesi isomman henkilöauton tai farmarin. Jos teitä on useampi tai matkatavaraa on enemmän, niin kannattaa tutustua myös tila-auto- ja minibussivalikoimaamme. Arjen luksusta arvostavalle valikoimastamme löytyy myös premium-luokan autoja, joiden kattavat varusteet tekevät ajamisesta nautintoa. Sixt Autovuokraamo Karlskronasta saat varmasti tarpeitasi vastaavan vuokra-auton.

 
 • Karlskrona Centr. Trainstation

  Sixt Autonvuokraus
  Österleden 3
  371 34 Karlskrona

  ma. - pe.07:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Karlskrona/Rabergs Bil

  Sixt Autonvuokraus
  Verkstadsgatan 2
  371 47 Karlskrona

  ma. - pe.07:30 - 16:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vaivatonta autonvuokrausta Karlskronassa

Kätevä verkkosivustomme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan vuokra-auton. Uudehkot ajoneuvomme edustavat tunnettujen automerkkien eri malleja ja ne ovat kattavasti varusteltuja. Vuokra-autoissamme on usein vakiovarusteiden lisäksi vaihtelevasti lisävarusteita, joista esimerkkkeinä vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Kun löydät varauksellesi sopivan vuokra-auton, voit myös lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita. Navigaattori on kätevä lisävaruste, jonka avulla voit keskittyä ajamiseen ja löydät helposti perille matkakohteeseesi. Lasten kanssa matkatessa varaukselle on kätevä ottaa turvaistuimet, jolloin pienemmät matkalaisetkin nauttivat matkanteosta turvallisesti. Jos teitä on isompi ryhmä, niin voitte ottaa varauksellenne lisäpalveluna lisää kuljettajia, jolloin muutkin voivat jakaa ajovastuuta ja pääset itse nauttimaan matkasta myös matkustajana.

Karlskrona, yksi Ruotsin kauneimmista kaupungeista

Karlskrona on Ruotsin etelärannikolla sijaitseva kaupunki ja nykyisellään Karlskronan kunnan keskustaajama. Sen sijainti Itämeren rannalla tekee siitä houkuttelevan matkakohteen. Kaupunki on perustettu jo vuonna 1680 sen aikaiseksi laivastoasemaksi. Ruotsin merivoimien päätukikohta sijaitsee edelleen Karlskronassa. Nykyinen laivastoasema yhdessä muutaman muun kaupungissa sijaitsevan kohteen kanssa kuuluvat Unescon maailmanperintöluetteloon, sillä kaupungin useat vanhat kirkot, aukiot, kävelykadut ja hyvin säilyneet vanhat rakennukset henkivät edelleen keskiaikaista tunnelmaa. Kaupunki on rakennettu osin saarille ja siellä on Ruotsin Itämeren puoleisen rannikon suurin kalastussatama. Kaupungin lukuisat nähtävyydet ovat kaikki vain 15 minuutin matkan sisällä ja ne on helppo kiertää Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla. Tutustu museoihin tai vaikka kaupungin kalatoriin kätevästi vuokra-autolla ajellen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service