Autonvuokraus
Karlskrona Region
Piilota
Ruotsi // Karlskrona Region
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Karlskrona Region

Sixt Autovuokraamo Karlskronan alueella palvelee sinua ammattitaidolla kaikissa vuokra-autoihin liittyvissä asioissa. Kauttamme saat kattavan valikoiman erilaisia ajoneuvoja, joista löydät varmasti juuri sinun tarvettasi vastaavan vuokra-auton. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme, josta saat ajantasaisen tiedon ja teet kätevästi myös varauksen. Varauksen tekeminen sivuillamme on helppoa: valitse ajankohta ja autokategoria ja tee varaus. Karlskronan Sixt Autovuokraamosta löydät erikokoiset henkilöautot pieneen ja isompaan tilantarpeeseen, maasturit luontoretkille, tila-autot isommille ryhmille ja premium-luokan kattavasti varustellut vuokra-autot ajamista arvostaville.

 
 • Karlskrona Centr. Trainstation

  Sixt Autonvuokraus
  Österleden 3
  371 34 Karlskrona

  ma. - pe.07:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Palveleva Sixt Autovuokraamo Karlskronan alueella

Autonvuokraus Karlskronan alueella Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Helpoiten tutustut laajaan valikoimaamme vuokra-autoja verkkosivuillamme. Sixt Autovuokraamo voi valitettavasti taata vain tietyn autokategorian auton, ei tietyn merkkistä autoa tai automallia. Samalla kun teet varauksen, voit helposti lisätä varauksellesi myös lisäpalveluita tarpeesi mukaisesti. Alueen kaikki nähtävyydet on helppo kiertää läpi, kun lisäät varauksellesi navigaattorin ja keskityt kohteiden löytämiseen. Turvallisuudestakaan ei tarvitse tinkiä, sillä voit lisätä kattavasti varustellun ja uudehkon auton lisäksi varauksellesi erilaisia lisäturvia, joilla helpotat asiointiasi vahingon sattuessa. Jos teitä on useampi samalla reissulla, niin lisäkuljettajan lisääminen varaukselle tekee kuljettajan vaihtamisesta helppoa ja matkaamisesta vaivattomampaa.

Karlskronan alueella riittää nähtävää

Karlskronan alue sijaitsee Ruotsin etelärannikolla, Itämeren syleilyssä. Sijainti Itämeren rannikolla mahdollisti kaupungin perustamisen laivastoasemaksi, ja kaupungin historia ulottuukin aina vuoteen 1680. Tänä päivänä Ruotsin merivoimien päätukikohta sijaitsee samaisessa kaupungissa, joten sillä on pitkät perinteet Karlskronan historiassa. Kaupunki itsessään koostuu useista saarista, joista suurin, Trossö, pitää sisällään varsinaisen keskustan ja kaupungin vanhimmat osat. Historian havinaa voit käydä hypistelemässä esimerkiksi Fredrikin kirkossa, johon ajelet ketterästi Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla ihan muutamassa minuutissa. Voit myös tutustua mahtavaan Biekingen museoon ja sen vaihtuviin näyttelyihin. Sinne on helppo ja vaivaton matkata vuokra-autolla alle 10 minuutissa. Kungsbron ja Aurora Bastion ovat paikkoja, jossa on vuosisatojen ajan otettu vastaan kunniavieraita, sillä se toimii porttina kaupunkiin. Sekin löytyy ihan 5 minuutin ajomatkan päästä kaupungin keskustasta. Näkeminen ei Karlskronasta lopu ja kätevintä onkin vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta ja kiertää vaikka ne kaikki.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service