Autonvuokraus
Mjölby
Piilota
Ruotsi // Mjölby
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mjölby

Meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton, olit sitten loma- tai työmatkalla, perheen kanssa tai yksin. Laajaan valikoimaamme kuuluvat sekä henkilöautot, farmarit, urheiluautot, maasturit että pakettiautot. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Mjölbyssä, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, kuten sinulle sopivan autokategorian ja oikeiden lisäpalveluiden valitsemisessa. Sixt Autovuokraamo Mjölbyssä olet osaavissa käsissä!

 
 • Mjölby Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Järnvägsgatan 24
  595 52 Mjölby

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Mjölby

  Sixt Autonvuokraus
  Albacksvaegen 2
  595 51 Mjölby

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.09:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Tutustu Sixt Autovuokraamo Mjölbyn laajaan autovalikoimaan

Autonvuokraus Mjölbyn Sixt Autovuokraamosta on helppoa ja vaivatonta. Erinomaisen palvelun ja laajan autovalikoiman lisäksi tarjoamme sinulle aina kilpailukykyiset hinnat. Voit valita vuokra-autosi eri kategorioista tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Jos haluat olla taloudellinen ja valita helppoajoisen ajoneuvon, henkilöauto on sinun valintasi. Jos taas haluat parhaan mahdollisen ajokokemuksen, ota allesi urheiluauto. Tai ehkä tarvitset paljon tilaa, jolloin pakettiauto on paras vaihtoehto. Kun valitset sinulle sopivaa vuokra-autoa, muistathan, että voimme tarjota käyttöösi tietyn autokategorian, mutta emme taata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Sixtin kattava valikoima lisäpalveluita varmistaa, että voit muokata valitsemastasi vuokra-autosta mieleisesi. Lisää vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigaattori, jonka avulla löydät helposti paikasta toiseen, tai lastenistuin, jos kanssasi matkustaa pieniä lapsia. Voit varata vuokra-autosi paikan päällä, soittamalla tai kätevästi netissä.

Seikkaile Mjölbyssä Sixtin vuokra-autolla

Mjölbyn kunta sijaitsee Östergötlandin maakunnan sydämessä. Mjölby tarjoaa matkailijalle kauniita maalaismaisemia ja henkäyksiä Ruotsin historiasta. Mjölbystä löytyy esimerkiksi useita vierailun arvoisia vanhoja kirkkoja, kuten Mjölbyn, Normlösan ja Vetan kirkot. Luonnon ystävän taas kannattaa vierailla Tåkern-järvellä, jossa voi bongata yli 270 eri lintulajia, tai yhdellä Ruotsin suurimmista lehtipuualueista Västra Hargsissa. Skogssjön luontoreservaattiin taas kannattaa ajaa hyvien uinti-, kalastus- ja retkeilymahdollisuuksien perässä. Kesäaikaan Skänninge Markenin kuuluisat markkinat houkuttelevat kuntaan satoja kävijöitä. Vuokra-autolla Mjölbystä on helppo tehdä myös päiväretkiä muihin Ruotsin kaupunkeihin, sillä esimerkiksi Jönköping, Linköping, Norrköping ja Örebro ovat kaikki alle kahden tunnin ajomatkan päässä. Mjölbystä ajaa vuokra-autolla myös pääkaupunkiseudulle Tukholmaan alle kolmessa tunnissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service