Autonvuokraus
Motala
Piilota
Ruotsi // Motala
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Motala

Kun suunnittelet autonvuokrausta Motalassa, ota suunnaksi Sixt Autovuokraamo. Olit sitten lomailemassa tai työmatkalla, meiltä löydät tarpeisiisi sopivan vuokra-auton edulliseen hintaan. Laajasta autovalikoimastamme löydät sekä henkilöautoja, farmareita että maastureita useilta eri laatumerkeiltä. Vuokra-auto tarjoaa vapauden tutustua Motalaan ja sen lähiympäristöön oman aikataulusi mukaan, joten voit suunnitella omannäköisesi matkareitin. Nauti vapaudesta ja vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta!

 
 • Motala Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Platensgatan 34
  591 35 Motala

  ma. - pe.09:00 - 19:00
  la. - su.09:00 - 15:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Motala

  Sixt Autonvuokraus
  Industrigatan 2
  591 60 Motala

  ma. - pe.09:00 - 19:00
  la.09:00 - 15:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukkaat vuokra-autot Sixt Autovuokraamo Motalasta

Sixt Autovuokraamo Motala auttaa sinua saamaan kaiken irti ajastasi Motalassa. Vuokra-autolla tutustut helposti alueen luontoon ja nähtävyyksiin. Valikoimastamme löydät sekä henkilöautot, farmarit että maasturit, ja lisäpalveluillamme muokkaat autosta juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Voit esimerkiksi helpottaa suunnistamista GPS-navigaattorilla tai turvata perheen pienimpien matkanteon lastenistuimilla. Löydät listan kaikista lisäpalveluistamme varausvaiheessa. Huomaathan kuitenkin vuokra-autoa varatessasi, että voimme taata sinulle vain autokategorian, emme tiettyä automallia. Valitsit minkä autokategorian vain, saat erinomaisen ajokokemuksen, sillä vuokra-automme ovat uusia ja hyvin varusteltuja. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Motalassa tai tarvitset apua sinulle sopivan autopaketin räätälöimisessä, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä.

Huristele Vätternin rannoilla Sixtin vuokra-autolla

Ruotsin toiseksi suurimman järven, Vätternin, pohjoisrannalla sijaitseva Motala on järvenrantakohde, joka tarjoaa kauniita järvimaisemia ja paljon tekemistä. Vuokraamalla auton saat kaupungista ja sen lähiympäristöstä mahdollisimman paljon irti. Vuokra-autolla ajat tutustumaan esimerkiksi kaupungin kattavaan museotarjontaan, johon kuuluvat esimerkiksi vanhoihin moottoriajoneuvoihin keskittyvä Motala Motor Museum ja Charlottenborgin linnassa sijaitseva historiallinen museo Motala Museum. Järvenrantakaupunkina Motala tarjoaa myös paljon vesiaktiviteetteja ja suunnatessasi Vätternin rannoille voit esimerkiksi vuokrata kanootin, harrastaa purjelautailua tai lähteä järviristeilylle. Ajaessasi Motalasta Vätternin rantaa pitkin kohti etelää pääset nauttimaan kauniista järvimaisemista ja tutustumaan muihin Vätternin rannalla sijaitseviin kyliin ja kuntiin. Esimerkiksi Vätternin eteläpäässä sijaitsevaan Jönköpingiin on Motalasta vain 1,5 tunnin ajomatka. Sopivan ajomatkan päässä Motalasta sijaitsee myös monta muuta kiinnostavaa kaupunkikohdetta. Esimerkiksi Örebro ja Norrköping sijaitsevat hieman päälle tunnin matkan päässä ja Linköping vieläkin lähempänä. Autonvuokraus Motalasta kannattaakin siis myös päiväretkien tekemiseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service