Autonvuokraus
Ödeshög
Piilota
Ruotsi // Ödeshög
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ödeshög

Autonvuokraus Ödeshögissä sujuu vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta. Autovalikoimastamme löydät uudet ja laadukkaat vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin. Meiltä löydät sekä laatumerkkien henkilöautot, farmarit että pakettiautot. Olemme tehneet autonvuokrauksen mahdollisimman yksinkertaiseksi, ja teet varauksen helposti puhelimitse tai verkkosivuillamme. Voit myös poiketa liikkeeseemme ja varata ajoneuvon paikan päällä. Avuliaat asiakaspalvelijamme ovat myös valmiina vastaamaan kaikkiin autonvuokrausta koskeviin kysymyksiisi viikon jokaisena päivänä.

 
 • Ödeshög

  Sixt Autonvuokraus
  Mjölbyvägen 17
  599 31 Ödeshög

  ma. - pe.10:00 - 18:00
  la. - su.10:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Vaivatonta autonvuokrausta Ödeshögissä

Kun kaipaat laadukasta ajoneuvoa allesi, Sixt Autovuokraamo Ödeshög on oikea osoite. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja, joista löytyy varmasti vaihtoehto jokaiseen makuun. Taloudelliset henkilöautot tai tilavat farmarit ovat erinomainen valinta Ödeshögin ja lähialueiden tutkimiseen, kun pakettiauto taas sopii suurempien tavaramäärien kuljettamiseen. Pidä autovaihtoehtoihin tutustuessasi mielessä, että voimme luvata käyttöösi vain tietyn autokategorian ajoneuvon, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Tutustuthan myös lisäpalveluihimme, joiden avulla teet matkanteosta entistä miellyttävämpää. Jos olet liikkeellä suuremmalla porukalla, on autoon mukava lisätä lisäkuljettaja tai -kuljettajia, jotta matkalaiset voivat vuorotella kuljettajan roolissa. Lapsen kanssa matkustaessa lastenistuin parantaa pikkumatkalaisen matkustusturvallisuutta. Pääset tutustumaan kaikkiin varattavissa oleviin lisäpalveluihin varausvaiheessa.

Sixtin vuokra-auto vie Ödeshögin luontokohteisiin

Ödeshögin kunta sijaitsee Östergötlandin maakunnassa Ruotsissa, ja siellä asuu hieman päälle 5000 ihmistä. Pienestä koostaan huolimatta kunta tarjoaa matkailijalle nähtävää ja koettavaa, ja erityisesti luonnon ystävät ihastuvat kauniiseen Ödeshögiin. Kunta on Ruotsin toiseksi suurimman järven, Vätternin, rannalla, ja Ödeshögissä sijaitseva Hästholmenin satama on loistava paikka aloittaa järvialueeseen tutustuminen. Satamasta saa esimerkiksi vuokrattua kanootteja, ja sijaitseepa siellä sukelluskeskuskin. Erinomainen näköala Vätternin ylle taas löytyy Kråkerydin luontoreservaatista, jossa nautit lisäksi upeasta kukkaloistosta. Tåkern-järvellä taas voi bongata 270 eri lintulajia, enemmän kuin missään muualla Pohjois-Euroopassa. Näihin ja muihin Ödeshögin upeisiin luontokohteisiin on helpointa tutustua vuokra-autolla, jolla paikasta toiseen liikkuminen on nopeaa ja helppoa. Autonvuokraus Ödeshögissä mahdollistaa myös muihin Vätternin rannalla sijaitseviin kaupunkeihin ja kuntiin tutustumisen. Esimerkiksi Motala ja Jönköping ovat mukavan ajomatkan päässä. Ödeshögistä on helppo ajaa tutustumaan myös Linköpingin ja Norrköpingin kaupunkeihin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service