Autonvuokraus
Östersund
Piilota
Ruotsi // Östersund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Östersund

Sixt Autovuokraamo Östersundin keskustassa palvelee sinua, olipa matkasi tarkoitus mikä hyvänsä. Kansainvälinen autovuokraamoketju Sixt palvelee sinua melkein minne menetkin. 105 maassa toimivan ketjun toimipisteet löytyvät myös useimmista Ruotsin kunnista ja kaupungeista. Esimerkiksi autovuokraamossamme Östersundissa löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja tarjoten laadukkaimmat ja turvallisimmat ratkaisut eri tarpeisiin. Tarjoamamme laadukas palvelu ja kattavat autokalusto- ja lisäpalvelutarjontamme lisäävät viihtyvyyttä ja mukavuutta matkakokemukseesi. Autonvuokraus Östersundissa on vaivatonta, ja voit huoletta nauttia työmatkastasi tai lomasta perheesi kanssa. Laaja valikoima lisäpalveluita ja lisävarusteluja auttaa meitä huomioimaan kaikki tarpeesi valitessamme juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Tee varauksesi etukäteen netissä tai puhelimitse varmistaaksesi haluamasi ajoneuvokategorian saatavuuden.

 
 • Åre Östersund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Åre Östersund Flygplats
  832 96 Frösön

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Östersund Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Stationsplan 1
  83133 Östersund

  ma. - su.08:00 - 22:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Östersund

  Sixt Autonvuokraus
  Kyrkgatan 32
  831 31 Östersund

  ma. - su.07:00 - 22:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla voit tutustua kohteeseesi laajemmin

Tehdessäsi varauksesi etukäteen Sixtin verkkosivuilla tai puhelimitse on autonvuokraus Östersundissa paikan päälle saapuessasi yksinkertaista ja vaivatonta. Laadukas ja monipuolinen autovalikoimamme kattaa suosituimmat vuokra-autot taloudellisista henkilöautoista sedaneihin, farmareihin, minibusseihin ja 4x4-maastureihin, sekä luksusta henkiviin cabrioletteihin. Emme kuitenkaan voi luvata tiettyä automerkkiä valitessasi Sixtin vuokra-autoa Östersundissa, mutta pyrimme aina valikoimaan juuri sinulle sopivimman ajoneuvon haluamastasi kategoriasta. Voit myös halutessasi valita vuokrapakettiin erilaisia lisävarusteita kätevästä kattotelineestä lastenistuimiin perheen pienimmille, tai vaikka matkaasi helpottavan navigaattorin. Vaihtoehtoiset lisävakuutukset voivat myös tuoda lisäturvaa matkallesi.

Matkusta mukavasti Sixtin vuokra-autolla ympäri Östersundia

Jämtlandin läänin suurin taajama Östersund tarjoaa tekemistä ja kokemista matkailijoille ympäri vuoden. Talvella turistit saapuvat bongailemaan revontulia ja nauttimaan Vinterpadenin talviopuiston tarjoamista aktiviteeteista ja rentouttavista kylvyistä aivan keskustan tuntumassa. Vinterbadenin läheisyydessä sijaitsee myös vuonna 2018 avattu kansallismuseo Jamtli, jonka vaihtuvat näyttelyt kuvastavat eri aikakausia niille varatuissa näyttelytiloissa.

Seikkailuja koko perheelle löytyy muun muassa Multi Challenge - Adventure Housesta. Kyseinen sisätiloihin rakennettu seikkailupuisto sijaitsee vain kilometrin päässä rautatieasemalta ja on siten helposti saavutettavissa vuokra-autolla. 5500 neliömetrin tilassa voi koko perheen kanssa pitää hauskaa muun muassa go karting -radalla, kiipeilyseinällä, laserseikkailuareenalla tai vaikkapa biljardia, mini-golfia tai arcade-pelejä pelaten. Östersund odottaa sinua - mitä vielä odotat?

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service