Autonvuokraus
Oskarshamn
Piilota
Ruotsi // Oskarshamn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oskarshamn

Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, joka palvelee sinua lähelläsi melkein minne menetkin - myös ollessasi liikkeellä Ruotsin Oskarshamnissa. Autovuokraamomme Oskarshamnin keskustan tuntumassa palvelee sinua, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla tai aivan jostakin muusta syystä. Autonvuokraus Sixtiltä Oskarshamnissa tekee matkastasi vaivatonta ja kätevää, ja voit huoletta nauttia lomasta perheesi kanssa tai siirtyä paikasta toiseen ollessasi työmatkalla. Sixt Autovuokraamo Oskarshamnissa kattaa laajan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin tarjoten laadukkaimmat ja turvallisimmat ratkaisut tunnetuimmilta automerkeiltä. Tee varauksesi etukäteen netissä tai puhelimitse varmistaaksesi haluamasi ajoneuvokategorian saatavuuden, kun olet saapumassa noutamaan vuokra-autoasi.

 
 • Oskarshamn

  Sixt Autonvuokraus
  Jungnergatan 19b, 2nd floor
  572 32 Oskarshamn

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-auto on turvallinen valinta matkallesi

Autonvuokraus Oskarshamnissa on helppoa ja nopeaa, kun teet varauksesi etukäteen Sixtin verkkosivuilla tai puhelimitse. Laadukas ja monipuolinen valikoimamme kattaa vuokra-autot taloudellisista henkilöautoista luotettaviin sedaneihin, farmareihin, minibusseihin ja 4x4-maastureihin, sekä luksusta henkiviin cabriolet-urheiluautoihin. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä automerkkiä valitessasi Sixtin vuokra-autoa Oskarshamnissa, mutta pyrimme tarjoamaan sopivimman ajoneuvon tarpeisiisi valitsemastasi kategoriasta. Lisäksi voit valita pakettiin eri lisävarusteita, kuten esimerkiksi kattotelineen, jossa mukana kulkevat kätevästi talviurheiluvälineet tai polkupyörä, lastenistuimet perheen pienimmille sekä navigaattorin, jonka avulla matkasi sujuu ilman turhia mutkia. Palveluihimme kuuluvat lisävakuutusvaihtoehdot pitävät puolestaan huolen siitä, että matkasi on turvattu.

Lisää liikkumavaraa matkallesi Sixtin vuokra-autolla

Kalmarin läänissä, Ruotsin Smålannissa sijaitseva Oskarshamn on samannimisen kunnan keskustaajama. Taajamassa asuu vajaa 18.000 asukasta. Tästä eloisasta pienestä satamakaupungista on edelleen lauttayhteys Visbyn satamaan Gotlannin saarelle, joka onkin oivallinen matkakohde vieraillessasi Oskarshamnissa.

Oskarshamnin nähtävyyksiin kuuluu useita paikallisia museoita ja taidegallerioita, jotka löytyvät katevästi taajaman keskustan alueelta, nopean automatkan päästä. Liikunnasta nauttivalle matkailijalle tai tiettyä urheilutapahtumaa varten paikan päälle saapuvalle ehdoton käyntikohde on Arena Oskarshamn, joka on paikallisten urheiluseurojen harjoituspaikka, ja jossa järjestetään niin urheilu- kuin muitakin tapahtumia. Liikkuminen tällä seudulla Sixtin vuokra-autolla on helppoa ja kohteet ovat vain minuuttien ajomatkan päässä toisistaan, joten Sixtin ansiosta ehdit kokemaan paljon lyhyenkin loman tai työmatkan aikana.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service