Autonvuokraus
Oxelösund
Piilota
Ruotsi // Oxelösund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oxelösund

Sixt Autovuokraamo Oxelösundin valikoimasta löydät juuri sinulle sopivimman vuokra-auton tarpeeseen kuin tarpeeseen. Saatavilla on useita eri kategorioita luotettavista henkilöautoista hybrideihin, tilavista minibusseista farmareihin ja nelivetoisista maastureista luksus-urheiluautoihin. Kansainvälinen autovuokraamoketju Sixt palvelee sinua lähelläsi 105 eri maassa ympäri maailman. Kattava verkosto toimipisteitä ympäri Ruotsin tekee matkanteosta helppoa ja vaivatonta - eikä Oxelösundin toimipisteemme ole tästä mikään poikkeus. Autonvuokraus Oxelösundissa on yksinkertaista ja nopeaa tehdessäsi varauksen etukäteen netissä tai puhelimitse. Voit keskittyä nauttimaan lomasta perheesi parissa tai hallita ajankäyttöäsi tehokkaammin työmatkalla. Kattavan autovalikoiman ansiosta voimme tarjota vuokra-autoja Oxelösundissa moniin eri tarpeisiin. Autovuokraamomme Oxelösundin keskustassa laadukkaine ratkaisuineen palvelee sinua, olipa kyseessä sitten loma tai työmatka.

 
 • Oxelösund

  Sixt Autonvuokraus
  Torggatan 4
  613 30 Oxelösund

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt tarjoaa tarpeitasi vastaavan vuokra-auton matkallesi

Kattavasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Sixt Autovuokraamo Oxelösundissa tarjoaa vuokra-autot taloudellisista henkilöautoista luotettaviin sedaneihin, farmareihin ja maastureihin, sekä luksusta henkiviin urheiluautoihin. Huomaathan, että valitsemme sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavan ajoneuvon haluamastasi kategoriasta, mutta emme voi luvata jotain tiettyä automallia. Kattavan palvelumme ansiosta tarvittaessa voit myös valita eri lisävarusteista, kuten lastenistuimen, navigaattorin tai vaikkapa kattotelineen. Palveluihimme kuuluvat niin ikään myös vakuutukset, jotka tuovat lisäturvaa autonvuokraukseen Oxelösundissa.

Oxelösund ja ympäristön mielenkiintoisimmat kohteet ovat ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Oxelösund on läänissä sijaitseva 10.000 asukkaan pieni satamakaupunki, joka tunnetaan muun muassa suuresta satamastaan, joka on vilkas rautamalmin ja öljyn lastauspaikka. Pienestä koostaan huolimatta tämä Södermanlandsin läänissä, Itämeren rannalla, sijaitseva kaupunki tarjoaa vierailleen ainutlaatuisia elämyksiä monessa muodossa.

Noin 15 kilometriä kaupungin keskustasta etelään löydät Boda Borgin linnan, jossa on oivalliset mahdollisuudet ajanviettoon perheen tai työtiimin parissa. Pakohuone-tyyppiset ongelmanratkaisua kehittävät tehtävät ovat mainio tapa esimerkiksi tiiminrakentamiseen tarkoitettua viikonloppua varten.

Oxelösundin rannikko puolestaan vetää vierailijoita puoleensa hiekkarantojensa ja vapaa-ajan mahdollisuuksiensa ansiosta. Oxelösundin vanhan kaupungin alueelta löydät muun muassa Rannikkomuseon, kun taas Kajak & Fritid tarjoaa rentouttavia melontaretkiä kaikenikäisille.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service