Autonvuokraus
Ronneby
Piilota
Ruotsi // Ronneby
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ronneby

Sixt Autovuokraamo Ronnebyssä palvelee sinua tarjoten laajan valikoiman vuokra-autoja tarpeeseen kuin tarpeeseen. Voit tehdä varauksesi netissä verkkosivuillamme tai puhelimitse etukäteen varmistaaksesi haluamasi ajoneuvokategorian saatavuuden. Laadukas palvelumme ja kattava tarjontamme mahdollistavat mukavan ja rennon lomakokemuksen, kun valitset Sixt Autovuokraamon. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, liikkeellä yksin tai yhdessä perheen tai suuremman seurueen kanssa, kansainvälisen ketjumme autovuokraamot palvelevat sinua lähelläsi, melkein minne menetkin. Pyrimme huomioimaan kaikki tarpeesi valitessamme juuri sinulle sopivan vuokra-auton Sixt Autovuokraamo Ronnebystä. Noudettuasi vuokra-auton Ronnebyssä pääset nopeasti liikkumaan ja tutustumaan ympäristöösi. Voit nauttia matkastasi huoletta turvallisen ja luotettavan palvelumme ansiosta. Autonvuokraus Ronnebyssä tekee matkastasi rennomman ja vapaamman, ja voit nauttia lomasta perheesi parissa tai siirtyä huoletta paikasta toiseen ollessasi työmatkalla.

 
 • Ronneby Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bredåkravägen 26
  37292 Ronneby

  ma. - pe.07:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla matkustat vapaammin

Toimipisteemme sijaitsee Ronnebyn lentokentällä, josta on hyvät kulkuyhteydet kaupungin keskustaan ja muaalle ympäröivään Blekingen lääniin. Löydät meidät helposti opasteita seuraamalla. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse ja pääset nopeammin liikkeelle. Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton taloudellisista henkilöautoista luotettaviin sedaneihin, farmareihin ja maastureihin, sekä luksusta henkiviin urheiluautoihin. Valitettavasti emme voi luvata käyttöösi tiettyä mallia, vaan ainoastaan sopivan ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta. Halutessasi voit myös valita vuokrapakettiisi eri lisävarusteita, kuten kattotelineen, lastenistuimen tai vaikkapa navigaattorin. Tarjoamme myös lisävakuutuksia, joiden myötä autonvuokraus Ronnebyssä on luotettava ja turvallinen vaihtoehto matkallasi.

Ronneby ja Blekinge tutuiksi Sxtin vuokra-autolla

Blekingen läänissä ja samannimisessä maakunnassa sijaitseva Ronneby on noin 10.000 asukkaan taajama. Pienestä koosta huolimatta tekemistä ja näkemistä riittää koko perheelle. Keväisin upeassa Brunnshallan paviljongissa, joka sijaitsee Brunnsparkenissa, starttaavat sunnuntaikirpputorit tarjoavat mahdollisuuden muun muassa viehättävien antiikkilöytöjen tekemiseen.

Ronnebyssä on myös eloisa ja vilkas kulttuuriyhteisö, joka järjestää muun muassa erilaisia aktiviteetteja eri ikäisille Ronnebyn kulttuuritalossa. Vain muutamien minuuttien ajomatkan päässä keskustan ulkopuolella sijaitsevassa kulttuuritalosta löydät museoita, ja lisäksi kulttuuritalon tarjontaan kuuluvat myös erilaiset kulttuuri- ja teatteritapahtumat.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service