Autonvuokraus
Ronneby Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Ronneby // Ronneby Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ronneby Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bredåkravägen 26
  37292 Ronneby SE +46-45512300
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RNB
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 16:30
 
 

Vuokraa laadukas vuokra-auto Ronnebyn lentoasemalta

Kun haluat käyttöösi uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton, tule Sixt Autovuokraamoon Ronnebyn lentoasemalla. Autokalustostamme löytyy sopivan kokoinen menopeli moneen tarkoitukseen. Taloudelliset kaupunkimallit ja pienet sedanit ovat loistavia valintoja yksin matkustaville. Farmarimalli nielaisee isommatkin harrastusvälineet tai lapsiperheen kapsäkit ongelmitta tavaratilaan ja suurimpaan minibussiin sopii kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa. Premium-luokan sedanit ja maasturit tarjoavat suorituskykyä ja tyylikästä laatukyytiä. Voit valita itsellesi autokategorian, mutta tiettyä automallia tai -merkkiä emme voi taata. Palvelupisteemme on lentoasemalla saapuvien matkustajien aulassa.

Palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Ronnebyn lentoasemalla (RNB)

Lentokenttä sijaitsee kaupungin pohjoispuolella noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Kenttä on liikenneyhteyksien kannalta keskeisellä paikalla ja matkaa onkin helppo jatkaa niin länteen, itään kuin pohjoiseenkin. Joustavuutta autonvuokraukseen Ronnebyn lentoasemalta tuo se, että sekä nouto että palautus onnistuvat virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Monien hyödyllisten lisäpalvelujen avulla taitat vuokra-autolla entistäkin huolettomampia kilometrejä. Lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu tarvittaessa ja vakuutuksen omavastuuosuuden voi muuttaa haluamalleen tasolle. Autovuokraamosta voi vuokrata edullisesti muun muassa GPS-navigaattorin ja talvikelejä ajatellen suksiboksin. Lapsiperheiden autonvuokraus Ronnebyn lentoasemalta on myös huomioitu ja valikoimassa on vauvan turvakaukalo, istuinkoroke ja erikokoisia lasten turvaistuimia.

Vuokra-autolla kierrät mielenkiintoiset kohteet kätevästi

Ruotsin etelärannikolla sijaitseva 12 000 asukkaan Ronneby on saanut kaupunkioikeudet jo 1300-luvulla. Alueen historiaan voi tutustua Möllebackagårdenissa, joka toimii kesäaikaan kotiseutumuseona ja kulttuurikeskuksena. Mukava retkikohde on kaupunkia halkovan Ronnebyjoen länsipuolella oleva Brunnsparkenin puisto, jossa voi viettää iltapäivän vaikkapa piknikin merkeissä. Viereinen japanilainen puutarha patsaineen ja tarkkaan suunniteltuine istutuksineen on näkemisen arvoinen paikka. Keskustan yli satavuotias vesitorni tarjoaa ylhäältä muikeat näköalat kattojen ylle. Golf-kärpäsen puraistua kannattaa vuokra-autolla hurauttaa jokea seuraten muutama kilometri etelään päin paikalliselle golf-kentälle. Jos puolestaan vesille tekee mieli, paikallinen satama löytyy etelän suunnasta vajaan kymmenen kilometrin päästä. Rannan läheisyydessä olevat pikkusaaret ovat hyviä retkikohteita. Skuremålan luonnonpuisto 20 minuutin ajomatkan päässä antaa oivan mahdollisuuden rauhoittua luonnon helmassa. Monipuolisissa kulttuurimaisemissa samoilu kohottaa sekä mieltä että kuntoa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ronneby Lentoasema RNB Bredåkravägen 26 37292 Ronneby 56.254890, 15.267220 +46-45512300

Sixt-toimipiste Ronneby Lentoasema RNB

Bredåkravägen 26
37292 Ronneby
 
Puhelinnro +46-45512300

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service