Autonvuokraus
Skövde
Piilota
Ruotsi // Skövde
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Skövde

Sixt Autovuokraamot Skövden lähistöllä ovat valmiita palvelemaan sinua kaikissa auton vuokraukseen liittyvissä asioissa! Meillä ei ole toimipistettä itse kaupungissa, mutta löydät jostain alueen toimipisteistämme varmasti sinulle sopivan vuokra-auton. Riippuen siitä, mistä päin olet tulossa, niin autonvuokraus Skövdeen päin mentäessä onnistuu esimerkiksi Trollhättanissa, Jönköpingissä tai Tranåsissa. Suosittelemme, että tarkastat eri toimipisteidemme aukioloajat sekä vuokra-autovalikoiman, sillä ne saattavat vaihdella. Valikoimistamme löydät kuitenkin aina henkilö- ja farmariautoja sekä useimmista toimipisteistämme myös maastoautoja. Urheilu- tai avoautoja sekä pakettiautoja vuokraamme myös osassa toimipisteitämme. Meiltä vuokratun auton voi myös aina palauttaa eri toimipisteeseen kuin mistä sen vuokrasit, joten voit hyvin käyttää eri autovuokraamoa Skövdeen päin mennessäsi kuin sieltä poistuessasi. Joissain toimipisteissämme on myös 24 tunnin palautus. Yritysasiakkaita palvelemme tietenkin myös, ja he voivatkin olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

 
 • Skövde

  Sixt Autonvuokraus
  Trädgårdsgatan 10
  541 30 Skövde

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Skövden suunnalla

Skövden suuntaan ajaessasi sinulla on siis useita eri mahdollisuuksia vuokrata auto Sixtin kautta. Mikäli maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi, voit peruuttaa varauksen tai tehdä siihen muutoksia ilmaiseksi. Olemme myös varmoja, että löydät sopivan ajoneuvon vuokra-autojen valikoimastamme. Henkilö- ja farmariautomme sopivat niin pienemmille kuin isommillekin ryhmille, loma- tai työmatkalle. Ja jos kyseessä on asfaltoitujen teiden ulkopuolelle suuntautuva lomamatka, niin silloin suosittelemme maasturin vuokraamista. Urheilu- ja avoautoja tai pakettiautoja ei löydy aivan joka vuokrauspisteestä, mutta mikäli jollekin niistä on ehdottomasti tilausta, niin kannattaa tutkia toimipisteiden autokategorioita tarkasti. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että emme voi taata sinulle käyttöösi tiettyä automallia, ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Muista myös kysyä mahdollisisia lisävarusteitamme, kuten lastenistuimia tai GPS-navigaattoria. Lisävarusteetkin voivat vaihdella toimipisteittäin, joten erityistoiveiden kanssa kannattaa olla etukäteen yhteydessä sopivaan Sixt Autovuokraamoon.

Vuokra-autolla Skövden kunnassa

Skövde on entinen kaupunki ja nykyinen Skövden kunnan keskustaajama Ruotsin eteläosassa kahden ison järven, Vätternin ja Vänernin, välissä. Niinpä lähistöltä löytyy hyvin paljon kaunista luontoa sekä paljon aktiviteetteja. Hieman taajaman ulkopuolelta löytyy esimerkiksi jousiammuntarata, golfkerho sekä useita luonnonpuistoja. Göteborgin ja Jöngköpingin isommat kaupungitkaan eivät ole kaukana silloin, kun mieli halajaa takaisin kaupungin humuun.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service