Autonvuokraus
Söderköping
Piilota
Ruotsi // Söderköping
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Söderköping

Sixt Autovuokraamo Söderköpingin kaupungissa palvelee sinua joustavasti laajan vuokra-autovalikoiman sekä 24 tunnin noutopalvelun avulla. Meidän valikoimastamme löydät niin kätevät henkilöautot pienten porukoiden työ- tai lomamatkalle sekä suuremmankin ryhmän tavarat helposti kuljettavat tilavat farmariautot. Ja mikäli mukanasi on enemmän tavaraa, niin meiltä voit myös vuokrata pakettiauton. Maastoautojemme valikoimasta taasen löydät tukevat ajoneuvot vaikeakulkuisillekin teille, ja urheilu- sekä avoautot ajeluun kauniina kesäpäivinä. Varmistathan Söderköpingin Sixt Autovuokraamomme sijainnin sekä aukioloajat etukäteen verkkosivuiltamme, jotta voimme varmasti palvella sinua tarpeittesi mukaan. Ystävällinen henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissäsi. Ja mikäli olet yrityksen asioilla autoa vuokratessasi, niin pyydämme sinua olemaan suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

 
 • Söderköping/Walls bilplåt

  Sixt Autonvuokraus
  Albogaleden 2
  614 31 Söderköping

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Söderköpingissä Sixtiltä

Valikoimamme vuokra-autoja Söderköpingin-toimipisteessämme kattaa varmasti kaiken tarpeellisen, sillä se ulottuu henkilöautoista aina pakettiautoihin asti. Tutut ja turvalliset henkilö- ja farmariautot sopivat niin yksin kuin porukassakin matkaa tekevän kulkupeliksi. Luontoretkeilijöiden sekä muiden seikkailijoiden kannattaa vuokrata tukevampi maasturi, joka kuljettaa heidät varmasti syrjäisimmillekin seuduille asti. Pakettiautoista ovat lisäksi varmasti mielissään he, joiden tulee siirtää paljon tavaroita paikasta toiseen. Ja entäpä oletko koskaan halunnut kokeilla, miltä tuntuisi ajaa urheilu- tai avoautoa? No, meiltä sellaisen vuokraamalla pääset toteuttamaan haaveesi. Muistathan kuitenkin, että voimme taata sinulle ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian, emme tiettyä automallia. Muulla tavoin pystymme kuitenkin joustamaan palvellessamme sinua, esimerkiksi tarjoamalla varauksen peruutuksen sekä muutokset ilmaiseksi, mikäli maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi. Ja mikäli Söderköpingin seutu ei ole sinulle ennestään tuttua, niin suosittelemme kysymään toimipisteestämme GPS-navigaattorin vuokraamista.

Koe Söderköping vuokra-autollasi

Söderköping ei alle 10.000 asukkaansa johdosta aivan Ruotsin mittapuulla kaupunkistatukseen yllä, mutta ei sallita sen himmentää pikkukaupungin loistoa. Sen miljöö on ihanan vanhahtava, kuin suoraan suomalaisesta maaseutumaisemasta vuosikymmenten takaa. Kesällä Götan kanaalin rannalla oleva suosittu jäätelökoju Smultronstället on ohittamaton kohde. Aivan pikkukaupungin keskustasta löytyy kiipeilyreittejä ja saaristokin on vain muutaman kilometrin päässä, joten luonnossa liikkujille riittää varmasti tekemistä. Ja jos olet syksyllä liikenteessä, niin tarkista, satutko paikalle samaan aikaan keskiaikaisen festivaalin, Söderköpings gästabudin, kanssa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service