Autonvuokraus
Strängnäs
Piilota
Ruotsi // Strängnäs
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Strängnäs

Sixt Autovuokraamo Strängnäsin kaupungissa toivottaa sinut tervetulleeksi saaristomaisemien keskelle! Olet sitten loma- tai työmatkalla, yritykselle tai yksityisesti autoa vuokraamassa, niin me voimme varmasti palvella sinua. Vuokra-autojen valikoimastamme löydät valikoiman henkilöautoja sekä tilavampia farmariautoja. Kesäsäähän sekä vauhdin hurmasta nauttimiseen sekä arjesta irtautumiseen sopivat urheilu- ja avoautomme. Maasturi on oiva valinta silloin, kun tiedät suuntaavasi vaikeakulkuisille teille, ja meiltä voit myös pakettiauton suuria tavaramääriä varten. Suosittelemme, että katsot Strängnäsin-autovuokraamomme aukioloajat sekä sijainnin etukäteen verkkosivuiltamme ennen saapumistasi, jotta voimme varmasti olla sinua vastassa. Ja mikäli aukioloajat eivät sovi yhteen paluusi kanssa, niin muistathan, että voit aina jättää auton eri toimipisteeseen kuin mistä sen vuokrasit. Yritysasiakkaitamme kehotamme olemaan suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

 
 • Strängnäs Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Strängnäs Tågstation
  64532 Strängnäs

  ma. - pe.07:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Strängnäsissä Sixtiltä on helppoa

Vuokra-autojen valikoima Strängnäsin-autovuokraamossamme on laaja henkilöautoista pakettiautoihin. Jopa vauhdikkaan ja tyylikkään avo- tai urheiluauton vuokraus onnistuu, kun haluat todella irrottautua arjen yläpuolelle. Tai voihan sitä palaveriinkin kurvata avoautolla. Jos taas haluat vuokrata jotain maanläheisempää, niin henkilö- ja farmariautojemme valikoima kattaa varmasti toiveesi ja tarpeesi. Jos taasen olet seikkailumielellä ja kaipaat vaikeakulkuisempiin maastoihin, niin alle kannattaa ottaa jykevä maasturi. Pakettiautomme taas kuljettavat vaikka pienet muuttokuormat mukanaan. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että voimme taata sinulle ainoastaan auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia. Myös lisäkuljettajasta sekä alle 25-vuotiaasta kuljettajasta perimme lisämaksun. Mitään piilokuluja toimintaamme ei kuitenkaan sisälly eli esimerkiksi emme veloita luottokortilla maksamisesta. Voit myös tehdä varaukseesi muutoksia tai peruuttaakin sen, mikäli maksat auton vuokran vasta sitä noutaessasi. Toimipisteistämme voit myös vuokrata erilaisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Valikoima saattaa vaihdella toimipisteittäin, joten varmista saatavuus ajoissa.

Vuokra-autolla Strängnäsissä

Strängnäsissä pääsee rentoutumaan luonnon helmassa, sillä täällä hieman alle 100 kilometrin päässä Tukholman keskustasta voi rentoutua kaupungin humusta. Kannattaa käydä katsomassa tiilistä rakennettua goottiaikaista katedraalia ja tutustua sen sisällä erilaisiin taide-esineisiin sekä kirkon historiankirjoihin. Luonnonystävien kannattaa suunnistaa vuokra-autolla läheiselle Mälaren-järvelle, ja jos golfmailat tulivat mukaan, niin löytyy pienen ajomatkan päästä golfkenttäkin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service