Auton vuokraus alueella Strängnäs

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Strängnäs

Autonvuokraus Strängnäsissä Sixtiltä on helppoa

Autonvuokraus Strängnäsissä Sixtiltä on helppoa

Sixt Autovuokraamo Strängnäsin kaupungissa toivottaa sinut tervetulleeksi saaristomaisemien keskelle! Olet sitten loma- tai työmatkalla, yritykselle tai yksityisesti autoa vuokraamassa, niin me voimme varmasti palvella sinua. Vuokra-autojen valikoimastamme löydät valikoiman henkilöautoja sekä tilavampia farmariautoja. Kesäsäähän sekä vauhdin hurmasta nauttimiseen sekä arjesta irtautumiseen sopivat urheilu- ja avoautomme. Maasturi on oiva valinta silloin, kun tiedät suuntaavasi vaikeakulkuisille teille, ja meiltä voit myös pakettiauton suuria tavaramääriä varten. Suosittelemme, että katsot Strängnäsin-autovuokraamomme aukioloajat sekä sijainnin etukäteen verkkosivuiltamme ennen saapumistasi, jotta voimme varmasti olla sinua vastassa. Ja mikäli aukioloajat eivät sovi yhteen paluusi kanssa, niin muistathan, että voit aina jättää auton eri toimipisteeseen kuin mistä sen vuokrasit. Yritysasiakkaitamme kehotamme olemaan suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.Vuokra-autojen valikoima Strängnäsin-autovuokraamossamme on laaja henkilöautoista pakettiautoihin. Jopa vauhdikkaan ja tyylikkään avo- tai urheiluauton vuokraus onnistuu, kun haluat todella irrottautua arjen yläpuolelle. Tai voihan sitä palaveriinkin kurvata avoautolla. Jos taas haluat vuokrata jotain maanläheisempää, niin henkilö- ja farmariautojemme valikoima kattaa varmasti toiveesi ja tarpeesi. Jos taasen olet seikkailumielellä ja kaipaat vaikeakulkuisempiin maastoihin, niin alle kannattaa ottaa jykevä maasturi. Pakettiautomme taas kuljettavat vaikka pienet muuttokuormat mukanaan. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että voimme taata sinulle ainoastaan auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia. Myös lisäkuljettajasta sekä alle 25-vuotiaasta kuljettajasta perimme lisämaksun. Mitään piilokuluja toimintaamme ei kuitenkaan sisälly eli esimerkiksi emme veloita luottokortilla maksamisesta. Voit myös tehdä varaukseesi muutoksia tai peruuttaakin sen, mikäli maksat auton vuokran vasta sitä noutaessasi. Toimipisteistämme voit myös vuokrata erilaisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Valikoima saattaa vaihdella toimipisteittäin, joten varmista saatavuus ajoissa.
Vuokra-autolla Strängnäsissä

Vuokra-autolla Strängnäsissä

Strängnäsissä pääsee rentoutumaan luonnon helmassa, sillä täällä hieman alle 100 kilometrin päässä Tukholman keskustasta voi rentoutua kaupungin humusta. Kannattaa käydä katsomassa tiilistä rakennettua goottiaikaista katedraalia ja tutustua sen sisällä erilaisiin taide-esineisiin sekä kirkon historiankirjoihin. Luonnonystävien kannattaa suunnistaa vuokra-autolla läheiselle Mälaren-järvelle, ja jos golfmailat tulivat mukaan, niin löytyy pienen ajomatkan päästä golfkenttäkin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Strängnäs
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Strängnäs.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Strängnäs?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Strängnäs. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Strängnäs?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Strängnäs
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Strängnäs?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Strängnäs?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Strängnäs

Näytä lisää