Autonvuokraus
Sundsvall
Piilota
Ruotsi // Sundsvall
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sundsvall

Autonvuokraus Sundsvallin kaupungissa Ruotsissa on vaivatonta Sixtin kautta, olipa matkanne tarkoituksena sitten vapaa-ajan vietto tai työt. Sopiva vuokra-auto löytyy varmasti tarjonnasta, johon kuuluvat tunnettujien valmistajien henkilö- ja farmariautot, järeät maasturit sekä tavaroiden kuljettamiseen sopivat pakettiautot. Yhtiön autovuokraamo Sundsvallissa on osa vuodesta 1912 lähtien toiminutta perheyhtiötä, jolla on vuokraamoita yli 100 maassa.

 
 • Sundsvall Midlanda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  ma. - pe.07:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Sundsvall Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Norra Järnvägsgatan 1
  852 31 Sundsvall

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Sundsvallissa palvelee

Sundsvall on viehättävä ja arkkitehtuuriltaan mielenkiintoinen keskisuuri ruotsalaiskaupunki, joka sijaitsee Västernorrlandin läänissä miltei 400 km ajomatkan päässä Tukholmasta pohjoiseen. Västernorrlandin alue on varsin harvaan asuttua ja etäisyydet täällä ovat asutuskeskusten välillä suuria. Myös hirviä ja peuroja liikkuu teillä runsaammin kuin Suomessa vastaavilla pituuspiireillä. Tämän ansiosta autonvuokrauksessa Sundsvallissa kannattaa harkita erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattoria ja ylimääräisiä vakuutuksia. Pienten lasten kanssa matkaaville perheille ja seurueille lisäpalveluna löytyvät tietenkin myös turvalliset lastenistuimet. Autovalikoimasta itsestään löytyy useita erilaisia merkkejä ja malleja, joiden saatavuutta ei kuitenkaan voida taata. Sen sijaan tietyn ajoneuvokategorian saatavuus on aina taattu, joten eri asiakasryhmien tarpeet täyttyvät varmasti.

Vuokra-autolla Sundsvallissa kaikki on hieman lähempänä

Kuten jo edellä totesimme, ovat suuret etäisyydet Ruotsin näille osille varsin tyypillisiä. Tilannetta voi siis verrata Suomen pohjoisosien vastaavaan. Aivan kuten pohjoisessa Suomessakin, myös täällä julkinen liikenne keskittyy lähinnä isojen asutuskeskusten välille ja pyrkii vastaamaan lähinnä koulu- ja työmatkalaisten tarpeisiin, ei niinkään vapaa-ajan matkailijoiden. Varsinkin viikonloppuisin linja-autovuorot ovat vähäisiä. Siksi vuokra-auto tulee usein tarpeeseen, mikäli suhteellisen pienen kaupunkikeskustan ulkopuolella sijaitsevat matkakohteet halutaan saavuttaa. Alueen yksi ehdoton vetonaula, johon käytännössä julkisin liikennevälinein on mahdoton päästä, on kaupungin keskustasta noin 60 km:n päässä sijaitseva, upeat näköalat tarjoava Flataklocken, jota on yleisesti pidetty koko maan maantieteellisenä keskipisteenä. Vuokra-auto helpottaa huomattavasti pääsyä myös Ången eläintieteellisen museon ja Timrån kunnassa sijaitsevan Merlon linnan kaltaisille nähtävyyksille.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service