Autonvuokraus
Sundsvall Midlanda Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Sundsvall // Sundsvall Midlanda Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sundsvall Midlanda Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Skeppsholmen
  861 83 Timrå SE +46-6023050
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SDL
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 19:00
 
 

Vuokraa hyvin varusteltu vuokra-auto Sundsvallin Midlandan lentoasemalta

Sixt Autovuokraamo Sundsvallin Midlandan lentoasemalla toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Löydät meiltä sopivan vuokra-auton itsellesi, olitpa sitten bisneksen tai huvin merkeissä liikkeellä. Jos tilantarve ei päätä huimaa, alle sopii mainiosti näppärä hatchback tai taloudellinen sedan. Farmarimallit ja maasturit, puhumattakaan tila-autoista, vetävät sisäänsä reilun määrän sekä matkustajia että matkatavaroita. Voit valita varauksen yhteydessä mieluisan autoluokan käyttöösi, vaikka tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voikaan taata. Sixt Autovuokraamon toimipiste löytyy lentokentältä keskeiseltä paikalta opasteita seuraten.

Monipuolisesti palvelevaa autonvuokrausta Sundsvallin Midlandan lentoasemalla (SDL)

Lentoasema sijaitsee noin 20 kilometriä keskustasta pohjoiseen Timrån kunnan alueella. Indalinjoen saarella oleva kenttä tunnetaan myös Sundsvall-Timrån lentoaseman nimellä. Sixt palvelee sinua myös kaupungin rautatieasemalla ja halutessasi voit palauttaa vuokra-auton sinne. Sekä nouto että palautus onnistuvat tarpeen sattuessa aukioloaikojen ulkopuolella. Hyödyllisten lisäpalvelujen valinta kruunaa autonvuokrauksen Sundsvallin Midlandan lentoasemalta. Vakuutukseen saa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan ja muun muassa lasi- tai rengasturvan. Opastavan GPS-navigaattorin avulla pääset vaivattomasti perille ja tarvittaessa voit nimetä itsellesi varakuljettajan. Myös perheen takapenkkiläiset matkustavat turvallisesti, sillä valikoimastamme löytyvät niin vauvan turvakaukalot, korokeistuimet kuin vahvistetut lasten turvaistuimetkin. Hiihdon tai laskettelun ystävien iloksi autovuokraamosta löytyy myös suksiboksi, joten välineiden kuljettaminen sujuu helposti.

Tutustu kaupunkiin ja lähiseutuun vuokra-autoillen

Ruotsin keskiosissa sijaitseva 50 000 asukkaan satamakaupunki Sundsvall on perustettu vuonna 1621. Ydinkeskustan kaupunginmuseossa on helppo tutustua alueen satojen vuosien historiaan. Toinen mielenkiintoinen museo on kukkulan päällä sijaitseva Norra Bergetin ulkoilmamuseo. Samalla reissulla voi ihailla kaupunkimaisemia Glasspinnen-näköalatornista. Kaiken ikäisten suosikkipaikka on Himlabadetin vesipuisto. Uima-altaita on sekä ulkona että sisällä ja lapsille on oma osastonsa. Nautiskelijat voivat viettää aikaansa hemmotteluosastolla ja hurjapäisimmille on tarjolla liukumäkiä ja surffaussimulaattori. Autonvuokraus Sundsvallin Midlandan lentoasemalta ei mene hukkaan eränkävijöilläkään, sillä alueen kalavedet ovat maankuuluja. Mukavan samoilupäivän voi viettää ajamalla parinkymmenen kilometrin matkan Stornäsetin luonnonpuistoon merenrantamaisemiin. Shoppailijan paratiisi on vartin ajomatkan päässä pohjoisen suunnassa oleva Birsta City. Valtavalla ostosalueella kuluu helposti useampikin päivä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sundsvall Midlanda Lentoasema SDL Skeppsholmen 861 83 Timrå 62.528650, 17.443400 +46-6023050

Sixt-toimipiste Sundsvall Midlanda Lentoasema SDL

Skeppsholmen
861 83 Timrå
 
Puhelinnro +46-6023050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service