Autonvuokraus
Timrå
Piilota
Ruotsi // Timrå
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Timrå

Aloita matkasi Pohjois-Ruotsissa autonvuokrauksella Sixtin palvelupisteessä Timråssa. Autovuokraamomme sijaitsee sopivasti Sundsvall Midlandan lentoasemalla. Jos olet saapunut kaupunkiin työmatkalle, pääset liikkumaan helposti ja nopeasti vuokraamalla auton. Viikonloppuvierailut ja lomamatkat sujuvat myös vaivatta, kun otat Sixtiltä vuokra-auton käyttöösi. Autovalikoimastamme löydät suositut merkit ja uusimmat mallit. On kaupunkiajeluun sopivia henkilöautoja ja farmariautoja, maastureita vaihtelevaankin maastoon sekä tilavia pakettiautoja esimerkiksi muuttokuljetuksiin. Voit tutustua laadukkaisiin vuokra-autoihimme verkkosivuillamme. Tee varaus etukäteen, niin voit täydentää vuokrausta lisäpalveluilla sekä sopia nouto- ja palautusajoista. Mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Timråssa, ota meihin yhteyttä. Sixtin ystävällinen asiakaspalvelu palvelee viikon jokaisena päivänä!

 
 • Sundsvall Midlanda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  ma. - pe.07:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Turvallisesti Ruotsissa Sixtin vuokra-autolla

Sixtin autovalikoimassa on vain uusia, laadukkaita malleja. Voit luottaa siis siihen, että löydät varmasti sopivan vuokra-auton myös Timråssa. Valittavanasi on henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Lisäksi saatavilla on myös pakettiautoja suurempaan tilantarpeeseen. Haluaisimme muistuttaa, että Sixt voi valitettavasti luvata vain haluamasi autokategorian, ei tiettyä mallia. Kattavilla lisävarusteilla voit räätälöidä vuokra-auton toiveidesi mukaan. GPS-navigaattori auttaa nopeimman ja turvallisimman reitin löytämisessä. Jos matkustat koko perheen voimin, suosittelemme lastenistuimia perheen pienimmille. Erilaiset lisävakuutukset turvaavat mahdolliset esimerkiksi renkaisiin ja tuulilasiin kohdistuvat vauriot. Sixtin vuokra-autolla ajaminen Timråssa on huoletonta ja turvallista. Jos kilometrejä kertyy enemmän, lisäkuljettaja keventää ajotaakkaa. Voit tutustua autokategorioihin ja lisäpalveluihin etukäteen verkkosivuillamme. Lisäksi autovuokraamomme Timråssa auttaa sinua mielellään.

Autonvuokraus Timråssa antaa vapauden

Timrån ympäristö tarjoaa paljon tekemistä ja näkemistä, olit sitten matkalla yksin, kumppanisi tai perheesi kanssa. Pakkaa piknik-eväät mukaan, ota Sixtin vuokra-auto allesi ja suuntaa Norra Bergetin ulkoilmamuseoon. Vietä ikimuistoinen päivä Himlabadet-vesipuistossa, jonne ajat 20 minuutissa. Kaipaatko luonnon helmaan? Kannattaa vierailla Klampenborgin luonnonsuojelualueella. Lähde kävelylle nauttimaan rauhasta ja merimaisemista, sekä tutustumaan alueen historiaan.

Unohditko jotakin tärkeää? Tarvitsetko tekemistä sadepäivän varalle? Vain kymmenen minuuttia Timrån ulkopuolella sijaitsee valtava ostoskeskus Birsta City. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi huonekaluista vaatteisiin ja elektroniikkaan. Vuokraa farmariauto tai pakettiauto Sixtin Autovuokraamosta Timråssa, niin saat varmasti ostokset mahtumaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service