Autonvuokraus
Tranås
Piilota
Ruotsi // Tranås
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tranås

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Tranåsissa ja tutustu Etelä-Ruotsin järvimaisemiin ja kaupunkeihin. Saat enemmän irti matkastasi, sillä voit itse päättää reitit ja aikataulut. Tee työmatkastasi stressitön vuokraamalla auto. Lähde nauttimaan luonnon rauhasta Sixtin turvallisella vuokra-autolla. Nappaa tyylikäs sedan allesi ja lähde viikonlopun viettoon ystävien tai sukulaisten luo. Meiltä löydät ajoneuvoja kaikkiin eri tarpeisiin. Sixtin joustavat aukioloajat, kattava autovalikoima sekä asiantunteva henkilökunta tekevät vuokra-autoilusta Tranåsissa mutkatonta. Suosittelemme tarkistamaan palvelupisteidemme valikoiman ja aukioloajat etukäteen, jotta autonvuokraus Tranåsissa olisi mahdollisimman sujuvaa. Voit tutustua autokalustoomme ja kattaviin lisäpalveluihimme verkkosivuillamme. Kun olet löytänyt sopivan vuokra-auton, tee varaus verkossa tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi viikon jokaisena päivänä!

 
 • Tranas Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Tranås Järnvägsstation
  57333 Tranås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Tranåsissa on helppoa Sixtin kautta

Olit sitten lomalla tai läpikulkumatkalla, auton vuokraaminen kannattaa. Tranåsin Sixt Autovuokraamossa on kattava valikoima uusia ja luotettavia automalleja. Voit valita taloudellisen henkilöauton tai farmarin, jykevämmän maasturin tai minibussin tarpeidesi mukaan. Otathan huomioon, että Sixt voi luvata vain valitsemasi autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Sixtillä on myös useita erilaisia lisäpalveluja, jotka tekevät matkustamisesta vielä mukavampaa. GPS-navigaattori pitää sinut oikealla tiellä, ja vakuutukset turvaavat ikävien yllätyksien varalta. Perheet matkustavat turvallisesti lastenistuimen ansiosta. Meillä myös nuoremmat, alle 25-vuotiaat, kuljettajat voivat vuokrata auton. Sixtin asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua mielellään, jos sinulla herää kysymyksiä lisäpalveluista, autovalikoimasta tai mahdollisista lisäkustannuksista.

Sixtin vuokra-autolla matkustat vapaasti Ruotsissa

Smålandin maakunnassa sijaitseva Tranås on aktiivilomailijan unelma. Sommen-järvi tarjoaa erinomaiset puitteet veneilyyn, vesiurheiluun ja retkeilyyn. Järven keskellä sijaitseva Torpön saari on suosittu vierailukohde. Vuokra-autolla ajat sinne Tranåsista alle tunnissa. Kaupungin ympäristössä on useita luonnonpuistoja, joissa voit lenkkeillä, vaeltaa, maastopyöräillä ja talvella myös hiihtää. Esimerkiksi Illernin luonnonsuojelualueelle ajat vain 10 minuuttia.

Kaipaatko kaupungin vilinään? Ota Sixtin vuokra-auto Tranåsista ja tee päiväretki Jönköpingiin tai Linköpingiin, jotka ovat vain tunnin ajomatkan päässä. Vietä päivä kahviloita ja kauppoja kierrellen viihtyisissä opiskelijakaupungeissa. Parhaiten pääset nauttimaan Tranåsin ympäristöstä ja Ruotsin järvimaisemista Sixtin vuokra-autolla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service