Auton vuokraus alueella Tranås

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Tranås

Autonvuokraus Tranåsissa on helppoa Sixtin kautta

Autonvuokraus Tranåsissa on helppoa Sixtin kautta

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Tranåsissa ja tutustu Etelä-Ruotsin järvimaisemiin ja kaupunkeihin. Saat enemmän irti matkastasi, sillä voit itse päättää reitit ja aikataulut. Tee työmatkastasi stressitön vuokraamalla auto. Lähde nauttimaan luonnon rauhasta Sixtin turvallisella vuokra-autolla. Nappaa tyylikäs sedan allesi ja lähde viikonlopun viettoon ystävien tai sukulaisten luo. Meiltä löydät ajoneuvoja kaikkiin eri tarpeisiin. Sixtin joustavat aukioloajat, kattava autovalikoima sekä asiantunteva henkilökunta tekevät vuokra-autoilusta Tranåsissa mutkatonta. Suosittelemme tarkistamaan palvelupisteidemme valikoiman ja aukioloajat etukäteen, jotta autonvuokraus Tranåsissa olisi mahdollisimman sujuvaa. Voit tutustua autokalustoomme ja kattaviin lisäpalveluihimme verkkosivuillamme. Kun olet löytänyt sopivan vuokra-auton, tee varaus verkossa tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi viikon jokaisena päivänä!Olit sitten lomalla tai läpikulkumatkalla, auton vuokraaminen kannattaa. Tranåsin Sixt Autovuokraamossa on kattava valikoima uusia ja luotettavia automalleja. Voit valita taloudellisen henkilöauton tai farmarin, jykevämmän maasturin tai minibussin tarpeidesi mukaan. Otathan huomioon, että Sixt voi luvata vain valitsemasi autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Sixtillä on myös useita erilaisia lisäpalveluja, jotka tekevät matkustamisesta vielä mukavampaa. GPS-navigaattori pitää sinut oikealla tiellä, ja vakuutukset turvaavat ikävien yllätyksien varalta. Perheet matkustavat turvallisesti lastenistuimen ansiosta. Meillä myös nuoremmat, alle 25-vuotiaat, kuljettajat voivat vuokrata auton. Sixtin asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua mielellään, jos sinulla herää kysymyksiä lisäpalveluista, autovalikoimasta tai mahdollisista lisäkustannuksista.
Sixtin vuokra-autolla matkustat vapaasti Ruotsissa

Sixtin vuokra-autolla matkustat vapaasti Ruotsissa

Smålandin maakunnassa sijaitseva Tranås on aktiivilomailijan unelma. Sommen-järvi tarjoaa erinomaiset puitteet veneilyyn, vesiurheiluun ja retkeilyyn. Järven keskellä sijaitseva Torpön saari on suosittu vierailukohde. Vuokra-autolla ajat sinne Tranåsista alle tunnissa. Kaupungin ympäristössä on useita luonnonpuistoja, joissa voit lenkkeillä, vaeltaa, maastopyöräillä ja talvella myös hiihtää. Esimerkiksi Illernin luonnonsuojelualueelle ajat vain 10 minuuttia.Kaipaatko kaupungin vilinään? Ota Sixtin vuokra-auto Tranåsista ja tee päiväretki Jönköpingiin tai Linköpingiin, jotka ovat vain tunnin ajomatkan päässä. Vietä päivä kahviloita ja kauppoja kierrellen viihtyisissä opiskelijakaupungeissa. Parhaiten pääset nauttimaan Tranåsin ympäristöstä ja Ruotsin järvimaisemista Sixtin vuokra-autolla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Tranås
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Tranås?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tranås sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Tranås.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Tranås?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Tranås. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 3 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Tranås
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Tranås?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Tranås?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Tranås?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Tranås

Näytä lisää