Autonvuokraus
Umea Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Umeå // Umea Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Umea Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ankomsthallen, Arrival hall
  903 36 Umeå SE +46-90-124504
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: UME
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:00
la.10:00 - 18:00
su.10:00 - 22:00
 
 24 h nouto

Sixt autovuokraamo Umeån lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Umeån lentoasemalla palvelee niin lomalle saapuvia turisteja kuin työmatkalaisiakin tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meidän toimipisteeltämme jokainen pystyy löytämään omaan tarpeeseensa parhaiten sopivan vuokra-auton. Voit valita niin tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin sopivien farmareiden, nelivedolla varustettujen katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojen runsaasta valikoimasta. Voit ottaa vuokraasi myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit taas tekevät ajamisesta huoletonta. Niiden kanssa sinun ei tarvitse pelätä ylimääräisiä kuluja. Älä myöskään unohda ottaa ylimääräistä kaikki vahingot kattavaa vakuutusta vuokra-autollesi. Kun koneesi laskeutuu Umeån lentoasemalle, eli UME, voit olla varma siitä, että palvelemme sinua.

Autonvuokraus Umeån lentoasemalta vie vain hetken

Läntisen naapurimaamme seitsemänneksi suurin lentoasema toivottaa vuosittain tervetulleeksi yli miljoona turistia. Lentoasema on vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Koska lentoasemarakennus on kohtalaisen pieni, ei autonvuokrauksen toimipisteemme löytämisen kanssa ole ongelmia. Toimipisteeltä saat noudettua vuokra-autosi avaimet, tarvittavat paperit ja kaikki mahdolliset lisätarvikkeet. Jotta voisit varmistua saavasi haluamasi auton, kannattaa vuokraus hoitaa jo hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä. Auton voi vuokrata kätevästi joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös niin luksusautot kuin urheiluautotkin.

Nähtävää ja koettavaa kaupungissa

Autonvuokraus Umeån lentoasemalta vie vain pienen hetken. Kun sinulla on vuokra-auto allasi, saat lomastakin paljon enemmän irti. Lähes jokainen suomalainen on vieraillut Ruotsissa edes kerran elämänsä aikana. Myös Umeå on suomalaisille tuttu kohde. Kaupungin todennäköisesti tunnetuin rakennus on raatihuoneentorilla sijaitseva tiilikirkko, joka on rakennettu 1800-luvun lopussa. Luonnonystävät ottavat auton alleen ja ajavat Holmön saaren luonnonsuojelualueelle. Miehiä kiinnostaa takuulla Volvon autonkoritehdas, joka sijaitsee hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Vuokra-auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse ajoissa ennen reissuun lähtemistä. Koko lomaa ei tarvitse suunnitella etukäteen, jos sinulla on vuokra-auto käytössä. Ota siis vuokra-auto Umeån lentoasemalta ja nauti lomastasi täysin siemauksin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:00
la.10:00 - 18:00
su.10:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Umea Lentoasema UME Ankomsthallen, Arrival hall 903 36 Umeå 63.792690, 20.288320 +46-90-124504

Sixt-toimipiste Umea Lentoasema UME

Ankomsthallen, Arrival hall
903 36 Umeå
 
Puhelinnro +46-90-124504

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service