Auton vuokraus toimipisteestä Umea Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Umea Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Umea Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Umea Lentoasema

Osoite

Ankomsthallen, Arrival hall, 903 36 Umeå, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:00
La
10:00 - 18:00
Su
10:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Umea Lentoasema

Sixt autovuokraamo Umeån lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Umeån lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Umeån lentoasemalla palvelee niin lomalle saapuvia turisteja kuin työmatkalaisiakin tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meidän toimipisteeltämme jokainen pystyy löytämään omaan tarpeeseensa parhaiten sopivan vuokra-auton. Voit valita niin tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin sopivien farmareiden, nelivedolla varustettujen katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojen runsaasta valikoimasta. Voit ottaa vuokraasi myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit taas tekevät ajamisesta huoletonta. Niiden kanssa sinun ei tarvitse pelätä ylimääräisiä kuluja. Älä myöskään unohda ottaa ylimääräistä kaikki vahingot kattavaa vakuutusta vuokra-autollesi. Kun koneesi laskeutuu Umeån lentoasemalle, eli UME, voit olla varma siitä, että palvelemme sinua.
Autonvuokraus Umeån lentoasemalta vie vain hetken

Autonvuokraus Umeån lentoasemalta vie vain hetken

Läntisen naapurimaamme seitsemänneksi suurin lentoasema toivottaa vuosittain tervetulleeksi yli miljoona turistia. Lentoasema on vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Koska lentoasemarakennus on kohtalaisen pieni, ei autonvuokrauksen toimipisteemme löytämisen kanssa ole ongelmia. Toimipisteeltä saat noudettua vuokra-autosi avaimet, tarvittavat paperit ja kaikki mahdolliset lisätarvikkeet. Jotta voisit varmistua saavasi haluamasi auton, kannattaa vuokraus hoitaa jo hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä. Auton voi vuokrata kätevästi joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös niin luksusautot kuin urheiluautotkin.
Nähtävää ja koettavaa kaupungissa

Nähtävää ja koettavaa kaupungissa

Autonvuokraus Umeån lentoasemalta vie vain pienen hetken. Kun sinulla on vuokra-auto allasi, saat lomastakin paljon enemmän irti. Lähes jokainen suomalainen on vieraillut Ruotsissa edes kerran elämänsä aikana. Myös Umeå on suomalaisille tuttu kohde. Kaupungin todennäköisesti tunnetuin rakennus on raatihuoneentorilla sijaitseva tiilikirkko, joka on rakennettu 1800-luvun lopussa. Luonnonystävät ottavat auton alleen ja ajavat Holmön saaren luonnonsuojelualueelle. Miehiä kiinnostaa takuulla Volvon autonkoritehdas, joka sijaitsee hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Vuokra-auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse ajoissa ennen reissuun lähtemistä. Koko lomaa ei tarvitse suunnitella etukäteen, jos sinulla on vuokra-auto käytössä. Ota siis vuokra-auto Umeån lentoasemalta ja nauti lomastasi täysin siemauksin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Umea Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Umea Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Umea Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Umea Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Umea Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 103 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Umea Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Umea Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Umea Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Umea Lentoasema

Näytä lisää