Autonvuokraus
Uppsala
Piilota
Ruotsi // Uppsala
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Uppsala

Saavuit sitten kaupunkiin opiskelujen tai töiden vuoksi, aloita matkasi Uppsalassa autonvuokrauksella Sixtiltä. Selviät tiukoistakin aikatauluista helposti, kun otat allesi luotettavan ja ketterän vuokra-auton. Vakuuta paikalliset ystävät tai muut matkakumppanit virtaviivaisella urheiluautolla. Perheen kanssa matkustajille sopii hyvin taloudellinen ja turvallinen henkilöauto tai farmari. Sixtin autovalikoimaan kuuluu vain uusimpia, hyvin varusteltuja malleja. Löydät varmasti sopivan vuokra-auton myös Uppsalan autovuokraamosta. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja luotettavan autokaluston lisäksi Sixt tarjoaa joustavat nouto- ja palautusajat. Uppsalassa vuokra-auton palautus onnistuu vuorokauden ympäri. Voit selailla vuokra-autoja, tutustua lisäpalveluihin ja tehdä varauksen kätevästi verkkosivuillamme. Sixtin asiakaspalvelu on avoinna jokaisena viikonpäivänä, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

 
 • Uppsala Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bäverns Gränd 13
  753 19 Uppsala

  ma. - pe.07:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Uppsala/Bilia

  Sixt Autonvuokraus
  Fyrislundsgatan 76
  754 50 Uppsala

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukkaita ajoneuvoja ja asiantuntevaa palvelua Sixt Autovuokraamosta Uppsalassa

Miltä kuulostaisi nelivetomaasturi mutkaisille metsäteille tai premium-luokan sedan viikonloppuajeluun? Sixtin autovalikoimasta löytyy ajoneuvoja kaikkiin eri tarpeisiin. Saat varmasti toivomasi autokategorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Lisäpalvelujemme ansiosta voit täydentää valitsemasi vuokra-auton varustelua ja tehdä ajamisesta vielä mukavampaa. GPS-navigaattorilla varmistat, ettet eksy matkalla. Lisäistuimella puolestaan varmistat, että lapset pysyvät paikoillaan takapenkillä. Jos ajajia on useampi, klikkaa lisäkuljettaja varausta tehdessäsi. Ikä ei ole meillä este, myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata Sixtiltä auton. Lisää tietoa mainituista lisäpalveluista ja muista vaihtoehdoista saat verkkosivuiltamme.

Tutustu vuokra-autolla Uppsalan historiaan ja luontoon

Sixtin vuokra-autolla pääset tutustumaan vapaasti Uppsalan kaupunkiin ja lähialueisiin. Kuuluisassa opiskelijakaupungissa tunnelma on viihtyisä ja tekemistä ja näkemistä löytyy niin paikallisille kuin turisteillekin. Auton vuokraaminen on hyvä idea, jos haluaa nähdä Uppsalan katuja ja rakennuksia enemmän. Uimisesta ja luonnosta nauttivat voivat suunnata esimerkiksi Ekoln- tai Valloxen-järville. Lunsenin suuri luonnonsuojelualue puolestaan tarjoaa hyvät puitteet vaeltamiselle, suunnistamiselle, maastopyöräilylle ja hiihtämiselle.

Lapsiperheet viettävät hauskan päivän Leos Leklandissa. Historiaa tarjoavat hautakumpu Hågahögen, keskiaikainen kuninkaanvaalipaikka Moran kivet sekä Skoklosterin linna. Mikäli haluat nähdä Uppsalan lisäksi muutakin, matka Arlandan lentoasemalle taittuu puolessa tunnissa ja pääkaupunki Tukholma on noin tunnin ajomatkan päässä. Autonvuokraus Uppsalassa takaa onnistuneen lomamatkan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service