Auton vuokraus alueella Uppsala

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Uppsala

Laadukkaita ajoneuvoja ja asiantuntevaa palvelua Sixt Autovuokraamosta Uppsalassa

Laadukkaita ajoneuvoja ja asiantuntevaa palvelua Sixt Autovuokraamosta Uppsalassa

Saavuit sitten kaupunkiin opiskelujen tai töiden vuoksi, aloita matkasi Uppsalassa autonvuokrauksella Sixtiltä. Selviät tiukoistakin aikatauluista helposti, kun otat allesi luotettavan ja ketterän vuokra-auton. Vakuuta paikalliset ystävät tai muut matkakumppanit virtaviivaisella urheiluautolla. Perheen kanssa matkustajille sopii hyvin taloudellinen ja turvallinen henkilöauto tai farmari. Sixtin autovalikoimaan kuuluu vain uusimpia, hyvin varusteltuja malleja. Löydät varmasti sopivan vuokra-auton myös Uppsalan autovuokraamosta. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja luotettavan autokaluston lisäksi Sixt tarjoaa joustavat nouto- ja palautusajat. Uppsalassa vuokra-auton palautus onnistuu vuorokauden ympäri. Voit selailla vuokra-autoja, tutustua lisäpalveluihin ja tehdä varauksen kätevästi verkkosivuillamme. Sixtin asiakaspalvelu on avoinna jokaisena viikonpäivänä, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää! Miltä kuulostaisi nelivetomaasturi mutkaisille metsäteille tai premium-luokan sedan viikonloppuajeluun? Sixtin autovalikoimasta löytyy ajoneuvoja kaikkiin eri tarpeisiin. Saat varmasti toivomasi autokategorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Lisäpalvelujemme ansiosta voit täydentää valitsemasi vuokra-auton varustelua ja tehdä ajamisesta vielä mukavampaa. GPS-navigaattorilla varmistat, ettet eksy matkalla. Lisäistuimella puolestaan varmistat, että lapset pysyvät paikoillaan takapenkillä. Jos ajajia on useampi, klikkaa lisäkuljettaja varausta tehdessäsi. Ikä ei ole meillä este, myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata Sixtiltä auton. Lisää tietoa mainituista lisäpalveluista ja muista vaihtoehdoista saat verkkosivuiltamme.
Tutustu vuokra-autolla Uppsalan historiaan ja luontoon

Tutustu vuokra-autolla Uppsalan historiaan ja luontoon

Sixtin vuokra-autolla pääset tutustumaan vapaasti Uppsalan kaupunkiin ja lähialueisiin. Kuuluisassa opiskelijakaupungissa tunnelma on viihtyisä ja tekemistä ja näkemistä löytyy niin paikallisille kuin turisteillekin. Auton vuokraaminen on hyvä idea, jos haluaa nähdä Uppsalan katuja ja rakennuksia enemmän. Uimisesta ja luonnosta nauttivat voivat suunnata esimerkiksi Ekoln- tai Valloxen-järville. Lunsenin suuri luonnonsuojelualue puolestaan tarjoaa hyvät puitteet vaeltamiselle, suunnistamiselle, maastopyöräilylle ja hiihtämiselle.Lapsiperheet viettävät hauskan päivän Leos Leklandissa. Historiaa tarjoavat hautakumpu Hågahögen, keskiaikainen kuninkaanvaalipaikka Moran kivet sekä Skoklosterin linna. Mikäli haluat nähdä Uppsalan lisäksi muutakin, matka Arlandan lentoasemalle taittuu puolessa tunnissa ja pääkaupunki Tukholma on noin tunnin ajomatkan päässä. Autonvuokraus Uppsalassa takaa onnistuneen lomamatkan!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Uppsala
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Uppsala?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Uppsala sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Uppsala.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Uppsala?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Uppsala. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 380 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Ajoneuvo
(4,5)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Uppsala
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Uppsala?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Uppsala?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Uppsala?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Uppsala

Näytä lisää