Autonvuokraus
Värnamo
Piilota
Ruotsi // Värnamo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Värnamo

Autonvuokraus Värnamossa on nopeaa ja selkeää Sixtin asiantuntevan palvelun ja laajan autovalikoiman ansiosta. Meiltä saat vuokra-autoja arvostetuimmilta autovalmistajilta kilpailukykyiseen hintaan. Oletko saapunut Ruotsiin työasioissa? Saavu kokoukseen ajoissa ja tyylillä premium-luokan urheiluautolla. Vierailemassa ystävien tai sukulaisten luona? Farmariautoon mahtuu koko perhe matkatavaroineen. Kauan odotetulla kesälomalla? Virittäydy tunnelmaan avoauton tai maasturin kyydissä! Sixtin tarjoamien vapaiden kilometrien ansiosta matkustat haluamiisi kohteisiin aikatauluista riippumatta. Selaile Värnamon autovuokraamon vuokra-autoja verkkosivuillamme. Voit myös liittää varaukseesi erilaisia lisäpalveluja, jotka tekevät matkastasi mukavamman. Kun haluat vuokrata laadukkaan auton Värnamossa, käänny Sixt Autovuokraamon puoleen. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa joka päivä.

 
 • Vaernamo Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Järnvägsplan 1
  33017 Värnamo

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sujuvaa matkailua Värnamossa Sixtin vuokra-autolla

Henkilöautot, farmarit, luksusautot ja minibussit... meiltä löydät laadukkaat ja turvalliset vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin! Valitse sinulle sopiva vuokra-auto Sixtin monipuolisesta autovalikoimasta. Emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta saat varmasti haluamasi autokategorian. Räätälöi autonvuokrauksesi Värnamossa Sixtin lisäpalveluilla varauksen yhteydessä. GPS-navigaattori on ajajan paras ystävä sekä uusilla että tutuilla seuduilla. Lisäkuljettajan ansiosta saat jaettua ajovastuun toisten kanssa. Jos mukana on pieniä lapsia, muista klikata heille lastenistuimet. Suo itsellesi mielenrauha, ja hanki lisävakuutus renkaille ja tuulilasille. Kaipaatko enemmän tietoa saatavilla olevista vuokra-autoista, lisäpalveluistamme tai Värnamon Sixt Autovuokraamon aukioloista? Lue lisää verkkosivuillamme tai ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme!

Vuokraa auto ja seikkaile Värnamon ympäristössä

Värnamon kaupunki sijaitsee keskellä Etelä-Ruotsin upeaa luontoa ja järviä. Erilaisia aktiviteetteja riittää niin kesällä kuin talvellakin, olit sitten matkassa ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi maastopyöräily Rusken ympäri, kajakkiretki Bolmen-järvellä tai SUP-lautailu Algustorpasjön-järvellä tai Nissan-joella? Uimapaikkoja löytyy runsaasti läheltä ja kaukaa: kokeile esimerkiksi Tånnön ja Liljenäsin uimarantoja. Jos kaipaat todellista luonnonrauhaa, suuntaa Store Mossen kansallispuistoon, jonne ajat vuokra-autolla vartissa Värnamon keskustasta. Tämä Ruotsin suurin suoalue on erinomainen vaelluskohde ja suosittu lintuharrastajien keskuudessa. Kulttuurin ystävät voivat vierailla vierailla design- ja taidemuseossa Vandalorumissa sekä Åminnen tehtaalla. Kiinnostavia kohteita on myös keskustassa, mutta Sixtin vuokra-autolla ehdit nähdä enemmän ja pääset todella nauttimaan matkastasi Värnamossa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service