Auton vuokraus alueella Värnamo

 

Palvelumme toimipisteessä Värnamo

Sujuvaa matkailua Värnamossa Sixtin vuokra-autolla

Sujuvaa matkailua Värnamossa Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Värnamossa on nopeaa ja selkeää Sixtin asiantuntevan palvelun ja laajan autovalikoiman ansiosta. Meiltä saat vuokra-autoja arvostetuimmilta autovalmistajilta kilpailukykyiseen hintaan. Oletko saapunut Ruotsiin työasioissa? Saavu kokoukseen ajoissa ja tyylillä premium-luokan urheiluautolla. Vierailemassa ystävien tai sukulaisten luona? Farmariautoon mahtuu koko perhe matkatavaroineen. Kauan odotetulla kesälomalla? Virittäydy tunnelmaan avoauton tai maasturin kyydissä! Sixtin tarjoamien vapaiden kilometrien ansiosta matkustat haluamiisi kohteisiin aikatauluista riippumatta. Selaile Värnamon autovuokraamon vuokra-autoja verkkosivuillamme. Voit myös liittää varaukseesi erilaisia lisäpalveluja, jotka tekevät matkastasi mukavamman. Kun haluat vuokrata laadukkaan auton Värnamossa, käänny Sixt Autovuokraamon puoleen. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa joka päivä.Henkilöautot, farmarit, luksusautot ja minibussit... meiltä löydät laadukkaat ja turvalliset vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin! Valitse sinulle sopiva vuokra-auto Sixtin monipuolisesta autovalikoimasta. Emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta saat varmasti haluamasi autokategorian. Räätälöi autonvuokrauksesi Värnamossa Sixtin lisäpalveluilla varauksen yhteydessä. GPS-navigaattori on ajajan paras ystävä sekä uusilla että tutuilla seuduilla. Lisäkuljettajan ansiosta saat jaettua ajovastuun toisten kanssa. Jos mukana on pieniä lapsia, muista klikata heille lastenistuimet. Suo itsellesi mielenrauha, ja hanki lisävakuutus renkaille ja tuulilasille. Kaipaatko enemmän tietoa saatavilla olevista vuokra-autoista, lisäpalveluistamme tai Värnamon Sixt Autovuokraamon aukioloista? Lue lisää verkkosivuillamme tai ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme!
Vuokraa auto ja seikkaile Värnamon ympäristössä

Vuokraa auto ja seikkaile Värnamon ympäristössä

Värnamon kaupunki sijaitsee keskellä Etelä-Ruotsin upeaa luontoa ja järviä. Erilaisia aktiviteetteja riittää niin kesällä kuin talvellakin, olit sitten matkassa ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi maastopyöräily Rusken ympäri, kajakkiretki Bolmen-järvellä tai SUP-lautailu Algustorpasjön-järvellä tai Nissan-joella? Uimapaikkoja löytyy runsaasti läheltä ja kaukaa: kokeile esimerkiksi Tånnön ja Liljenäsin uimarantoja. Jos kaipaat todellista luonnonrauhaa, suuntaa Store Mossen kansallispuistoon, jonne ajat vuokra-autolla vartissa Värnamon keskustasta. Tämä Ruotsin suurin suoalue on erinomainen vaelluskohde ja suosittu lintuharrastajien keskuudessa. Kulttuurin ystävät voivat vierailla vierailla design- ja taidemuseossa Vandalorumissa sekä Åminnen tehtaalla. Kiinnostavia kohteita on myös keskustassa, mutta Sixtin vuokra-autolla ehdit nähdä enemmän ja pääset todella nauttimaan matkastasi Värnamossa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Värnamo

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Värnamo.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Värnamo?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Värnamo. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Värnamo?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Värnamo

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Värnamo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Värnamo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Värnamo

Näytä lisää