Autonvuokraus
Västervik
Piilota
Ruotsi // Västervik
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Västervik

Västervikin Sixt Autovuokraamo auttaa sinua tekemään matkastasi mieluisan. Me tarjoamme monipuolisen valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Kun vuokraat auton Sixtiltä, voit unohtaa kiireen ja kilometrirajoitukset. Luotettavalla henkilöautolla työmatkat muuttuvat mukaviksi, ja citymaasturilla mutkikkaat tiet Ruotsin saaristossa taittuvat vaivattomasti. Voit tehdä vuokra-autosta omannäköisesi Sixtin lisävarusteilla ja -palveluilla varauksen yhteydessä. Tiesitkö, että maksaessasi vuokra-auton paikan päällä, peruutus ja muutokset ovat maksuttomia? Tarjoamme myös joustavat nouto- ja palautusajat. Jos kaipaat lisätietoa esimerkiksi autovalikoimasta, vuokrausehdoista, aukioloajoista tai yleisesti autonvuokrauksesta Västervikissä, ota yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun. Tavoitat meidät viikon jokaisena päivänä!

 
 • Västervik

  Sixt Autonvuokraus
  Lunnargatan 14
  593 62 Västervik

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Västervik Ferry Terminal

  Sixt Autonvuokraus
  Färjevägen 10
  593 50 Västervik

  ma.06:45 - 11:30
  ti. - to.07:15 - 11:30
  pe. - su.06:45 - 11:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Valitse Sixt, kun vuokraat auton Västervikissä

Nauti merituulesta kumppanin kanssa avoauton kyydissä, pakkaa matkatavarat farmariauton takakonttiin ja lähde perheen kanssa odotetulle lomalle tai hurauta vuokra-autolla Västervikistä läheiseen saareen sukulaisten luo. Sixt auttaa sinua sopivan ajoneuvon löytämisessä ja unohtumattoman matkan toteuttamisessa. Autovuokraamossamme Västervikissä on saatavilla laadukas autokalusto, josta löytyy suosittujen automerkkien uusimpia malleja. Älä unohda Sixtin hyödyllisiä lisäpalveluja! Esimerkiksi lisävakuutuksella voit turvata renkaat ja tuulilasin. Lapsimatkustajat pysyvät paikoillaan lastenistuimen ansiosta. Hyvä suuntavaisto ei aina riitä, joten kannattaa ottaa vuokra-autoon GPS-navigaattori. Jaa ajovastuu matkaseuran kanssa ja valitse lisäkuljettaja. Otathan huomioon, että saat valitsemasi autokategorian, mutta Sixt ei voi luvata etukäteen tiettyä merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Västervikissä takaa onnistuneen matkan

Itämeren rannalla sijaitseva saaristokaupunki Västervik tarjoaa mielenrauhaa rentoututumista kaipaaville ja ulkoiluaktiviteetteja seikkailijoille. Vuokraa auto Sixtiltä ja ajele rannikkoa pitkin pysähdellen kahviloissa ihailemaan maisemia. Ajaessasi Västervikistä etelään, voit esimerkiksi käydä katsomassa Spårön majakkaa. Läheisellä Gränsön saarella rentoudut kylpylähotellissa luonnon helmassa. Jos kaipaat taukoa merivedestä, tee päiväretki läheiselle Maren- tai Kvännaren-järvelle. Vieraile samalla matkalla sisämaan ihastuttavissa pikkukylissä, kuten esimerkiksi Odensvissa ja Totebossa.

Tiesitkö, että Västervik on kansainvälisesti arvostettu kalliokiipeilypaikka? Lisäksi kaupungin merellinen ympäristö on ihanteellinen myös maastopyöräilyyn, veneilyyn, kajakkiretkiin ja muihin vesilajeihin. Jotta pääsisit kokeilemaan eri lajeja ja nauttimaan saariston antimista, käy ensin Västervikin Sixt Autovuokraamossa hakemassa vuokra-auto sinun makuusi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service