Autonvuokraus
Saint-Barthélemy
Piilota
Saint-Barthélemy
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saint-Barthélemy: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Saint Barthelemyllä

Christopher Columbus löysi Saint Barthelemyn saaren jo 1493. Tänä päivänä tämä Karibialla sijaitseva saari on muun muassa ranskalaisten, muiden eurooppalaisten sekä pohjois-amerikkalaisten suosiossa oleva lomakohde. Saareen pääseekin tutumaan parhaiten, kun ottaa vuokra-auton heti loman alussa. Autonvuokraus Saint Barthelemyllä onnistuu, kun annat Sixtin auttaa. Meillä on neljä toimipistettä saarella. Yksi niistä sijaitsee lentoasemalla. Kun otat vuokra-auton Saint Barthelemyn lentoasemalta, pääset jatkamaan matkaasi välittömästi, kun kone on laskeutunut. Kaikilta toimipisteiltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, urheiluautot kuin avoautotkin. Tutustu määränpäätäsi lähinnä olevan toimipisteen autovalikoimaan ja tee varaus joko netissä tai puhelimitse. Lisää vuokraasi lisätarvikkeita ja -palveluita, kuten esimerkiksi navigaattori, lastenistuin tai rajoittamattomat kilometrit. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, jos kohtaat ongelmia autoa vuokratessasi. Palvelemme sinua kellon ympäri.

Tutustu paikalliseen liikennekulttuuriin ajoissa

Aina ennen vieraissa maissa ajamista on hyvä tutustua paikalliseen liikennekäyttäytymiseen ja liikennesääntöihin. Koska saari kuuluu Ranskalle, ovat liikennesäännöt melko samanlaisia suomalaisiin verrattuna. On hyvä muistaa nämä tärkeät seikat ennen liikenteeseen lähtöä:

 • Kiinnitä huomiota kolmioihin ja stop-merkkeihin ja noudata niitä tarkasti
 • Käytä aina turvavyötä, äläkä puhu kännykkään ajon aikana
 • Noudata nopeusrajoituksia - niitä valvotaan tarkasti
Kun pidät katseen tiessä, ei ajamisen kanssa ole mitään ongelmia. Muista myös antaa tietä jalankulkijoille, kuten paikallisetkin tekevät.

Autonvuokraus Saint Barthelemyllä - näe enemmän

Sixtin autovuokraamot Saint Barthelemyllä antavat mahdollisuuden valita suuresta autovalikoimasta. Voit vuokrata vaikkapa edullisen kaupunkiauton tai katseita kääntävän luksusauton. Autovuokraamomme Saint Barthelemyn lentoasemalta onnistuu kätevästi, kun varaat auton ennakkoon. Näin pääset aloittamaan lomasi välittömästi. Saaren suosituin kaupunkikohde on pääkaupunki Gustavia. Siellä voi viettää aurinkoisia päiviä rannoilla tai lähteä vaikka surffaamaan tai sukeltamaan. Fprt Karlin kalliokieleke on upea näköalapaikka, jossa saa upeita kuvia. Sinne ajaa vain muutamassa minuutissa Gustavian keskustasta. Voit myös ajaa sellaisiin kaupunkeihin kuin St. Jean, Pointe Milou, Marigot ja Petit Cul de Sac. St. Jean on erityisen tunnettu upeista rannoistaan, joiden parhaimmistoa ovat St. Jean Beach ja Nikki Beach. Muut kaupungit taas sopivat hyvin rauhaa rakastaville. Niissä saa olla rauhassa ja nauttia päivistään ilman ympärillä pyörivien turistien hälinää.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service