Autonvuokraus
Saint Lucia
Piilota
Saint Lucia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saint Lucia: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Saint Lucialla

Autonvuokraus Saint Lucialla on helpoin tapa päästä tutustumaan tähän maanpäälliseen paratiisisaareen, joka sijaitsee Karibialla. Sixtillä on tällä hetkellä seitsemän toimipistettä ympäri saarta. Kaksi näistä löytyy lentoasemilta. GFL Charles ja Hewanorra ovat nämä kansainväliset lentoasemat, joilta toimipisteemme löytyvät. Laajasta autovalikoimastamme saat niin tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, nelivetoautot, pakettiautot, minibussit kuin urheiluautot ja avoautotkin. Tutustu kuitenkin toimipistekohtaiseen autovalikoimaan netissä, sillä kaikkia autoja ei ole saatavana jokaisella toimipisteellämme. Muista myös erilaiset lisävarusteet ja -palvelut, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, täysvakuutus, rajoittamattomat kilometrit ja ylimääräinen kuljettaja. Varaa vuokra-auto Saint Lucialta netissä tai puhelimitse jo hyvissä ajoin ennen matkaasi. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan. Jos jokin asia askarruttaa tai haluat vain kysyä neuvoa vuokraamiseen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kellon ympäri.

Paikallinen ajokulttuuri tutuksi

Karibialainen ajokulttuuri eroaa todella paljon siitä, mihin olemme Suomessa tottuneet. Tieverkostot saattavat olla monin paikoin huonokuntoisia ja mutkikkaita. Yleensä ne ovat kuitenkin suhteellisen leveitä, mikä on erikoista muihin Karibian saariin verrattuna. Ajamisen kanssa täytyy kuitenkin olla erittäin valppaana. Kiinnitä huomiota näihin seikkoihin ajaessasi:

 • Noudata nopeusrajoituksia
 • Pysäköi vain sallituille pysäköintipaikoille
 • Älä koskaan lähde ajamaan huonokuntoisille pikkuteille
Liikenne kaupungeissa sujuu nopeasti ja lennokkaasti, mutta esimerkiksi kaistaa vaihtaville annetaan silti tilaa. Ole siis itsekin kohtelias muita tielläliikkujia kohtaan. Maanteillä ajo on yleensä rauhallista, eikä liikennettä ole niin paljon.

Autonvuokraus Saint Lucialla - koe koko saari

Kaikki Sixtin autovuokraamot Saint Lucialla ovat sellaisilla paikoilla, joihin turistien on helppo löytää. Vuokra-auto tuleekin paljon edullisemmaksi kuin taksilla liikkuminen. Taksien hintatasot ovat nimittäin yllättävän korkeita. Autovuokraamomme Saint Lucian lentoasemilla tarjoavat turisteille autoja monessa eri hintaluokassa. Löydät siis takuulla omalle budjetillesi sopivan auton. Koska saari on pieni, sen voi kiertää helposti vuokra-autolla. Turistien eniten suosima kaupunki on pääkaupunki Castries. Tutustu saarella vieraillessasi myös Soufrieressa sijaitsevaan tulivuoreen ja tulivuoren lähellä kohoaviin Pitonseihin, jotka ovat oikea maamerkki. Piton-vuoret huomaa nimittäin jo kaukaa. Jos ajat vuokra-autolla Kalderaan, voit törmätä upeisiin kuumiin lähteisiin ja kiehuvaan mutaan. Tuliperäinen maaperä houkuttaakin useita turisteja ajamaan hieman syrjemmäksi kaupungin vilinästä. Saaren sisäosa on sademetsää, jossa voi bongata erikoisia eläinlajeja. Sinnekin ajaa tuossa tuokiossa.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service