Autonvuokraus
St. Lucia GFL Charles Lentoas.
Piilota
Saint Lucia // Castries // St. Lucia GFL Charles Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus St. Lucia GFL Charles Lentoas.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: George F. L. Charles Airport
  . Castries LC +1-758-4529404
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SLU
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
su.09:00 - 12:00
Juhlapyhä09:00 - 12:00
 
 

Sixt Autovuokraamo St. Lucia GFL Charlesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo St. Lucia GFL Charlesin lentokentällä palvelee sinua halutessasi vuokra-auton käyttöösi kätevästi heti lentokentälle saavuttuasi. Autonvuokraus St. Lucia GFL Charlesin lentokentällä on hyvä tapa aloittaa matka, sillä vuokra-autolla voit heti aloittaa tutustumisen Saint Lucian saareen ilman turhia rajoitteita liikkumisen suhteen. Täällä voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, tilavan minibussin tai vaikeammatkin maastot selättävän katumaasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Tällä lentokentällä ei ole omaa erillistä Sixt-toimipistettä, vaan työntekijämme tulee sinua vastaan lentokentälle ja luovuttaa vuokra-auton käyttöösi.

Autonvuokraus St. Lucia GFL Charlesin lentokentällä

St. Lucia GFL Charlesin lentokenttä sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä saaren pääkaupunki Castriesista, jonne matka taittuu vuokra-autolla noin seitsemässä minuutissa. Lentokenttä tunnetiin aikaisemmin Vigien lentokenttänä, ja sen kansainvälinen lyhenne on SLU. Autonvuokraus St. Lucia GFL Charlesin lentokentältä on helppoa ja vaivatonta: tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse. Lentokentällä ei ole omaa erillistä autovuokraamoa, vaan työntekijämme tulee sinua vastaan terminaaliin ja luovuttaa vuokra-auton käyttöösi. Seuraa vain Sixt-kylttiä, ja löydät tiesi vuokra-auton äärelle. Löydät Sixt-toimipisteen myös Castriesin risteilyterminaalista, mutta kaupungin keskustassa ei ole omaa toimipistettä. Autonvuokraus on kätevintä siis tehdä jo heti lentokentällä.

Castries - Saaren hurmaava pääkaupunki

Saint Lucia on saarivaltio Karibianmerellä, ja Castries on saaren pääkaupunki. Autonvuokraus St. Lucia GFL Charlesin lentokentällä varmistaa sinulle kätevän liikkumisen koko matkasi ajan tutustuessasi saaren nähtävyyksiin. Castries perustettiin 1760-luvulla ranskalaisten toimesta, ja alue on ollut merenkulkijoiden suosittu levähdyspaikka jo kahdentuhannen vuoden ajan.

Castries ja Saint Lucian saari tarjoavat seikkailunhaluiselle matkailijalle runsaasti nähtävää ja koettavaa. Morne Coubarilin tiluksille pääsee näppärästi vuokra-autolla ja siellä voi ihastella plantaasia, jossa kasvatetaan mm. kaakaota ja kookospähkinöitä. Opastetuilla kierroksilla pääset tutustumaan alueeseen, sen trooppiseen puutarhaan sekä plantaasin vanhaan kylään. Vuokra-auton nokka kannattaa suunnata myös Morne Fortunen linnoitukselle, joka rakennettiin brittien toimesta 1800-luvulla satamaa ympäröivälle vuorelle. Aja myös Castriesin satamaan, josta käsin pääset vierailemaan Castriesin torilla. Täältä voit ostaa matkamuistoja ja eksoottisia elintarvikkeita vaikkapa vuokra-auton täydeltä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
su.09:00 - 12:00
Juhlapyhä09:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste St. Lucia GFL Charles Lentoas. SLU George F. L. Charles Airport . Castries 14.020397, -60.994423 +1-758-4529404

Sixt-toimipiste St. Lucia GFL Charles Lentoas. SLU

George F. L. Charles Airport
. Castries
 
Puhelinnro +1-758-4529404

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service