Autonvuokraus
St. Lucia Hewanorra Lentoasema
Piilota
Saint Lucia // Vieux Fort // St. Lucia Hewanorra Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus St. Lucia Hewanorra Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort LC +1-758-4529404
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: UVF
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 19:00
Juhlapyhä10:00 - 19:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Hewanorran lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Hewanorran lentokentällä palvele sinua, kun haluat aloittaa tutustumisen upeaan Saint Lucian saareen ilman turhaa huolehtimista liikkumisestasi. Autonvuokraus Hewanorran lentokentällä sijaitsee saapuvien lentojen aulassa, joten täällä sinun ei tarvitse etsiä vuokra-autoa kaukaa, vaan voit aloittaa matkasi kätevästi suoraan vuokra-autolla ajaen. Täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton tai tilavan katumaasturin. Ja mikäli mukanasi on suurempi seurue, voitte vuokrata käyttöönne minibussin. Haastaviin ajo-olosuhteisiin voit valita maasturin. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Hewanorran lentokentällä

Hewanorran lentokenttä (lyhenteeltään UVF) sijaitsee noin 55 kilometrin päässä saaren pääkaupungista Castriesista, jonne matka taittuu vuokra-autolla hieman reilussa tunnissa. Autonvuokraus Hewanorran lentokentällä on yksinkertaista ja kätevää: Tee ensin varaus vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voit myös kysyä asiakaspalvelustamme, mikäli tarvitset vuokra-autoosi lisävarusteita kuten lastenistuimen tai navigaattorin. Voit noutaa vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä. Myös Castriesissa on Sixt -toimipiste, joten edulliset vuokra-autot ovat kätevästi saatavillasi koko matkasi ajan.

Saint Lucia - Karibian helmi

Autonvuokraus lentokentällä on kätevä ja helppo tapa lähteä tutustumaan Saint Luciaan ja Karibian henkeäsalpaaviin maisemiin. Nähtävää ja tekemistä löytyy saaresta jokaiseen makuun. Kauniit rannat, pienet kalastajakylät, sademetsät, riutat ja vesiputoukset ovat kaikki ulottuvillasi vuokra-autolla ajaen. Aktiiviloma Saint Luciassa on mahtava idea, ja luontopolkuja, ratsastusretkiä näköalaristeilyjä löytyykin kaupungista seikkailuhenkiselle matkailijalle. Pitonit ovat tulivuorten muodostamia kalliorakennelmia, jotka ovat syntyneet tulivuorten seurauksena. Kiipeilijöitä haastavat kivirakennelmat määrittävät Saint Lucian kauniita maisemia. Innokkaat sukeltajat voivat ihastella myös Pitonien muodostamaa vedenalaista maisemaa.

Jos suuntaat vuokra-autolla Marigot Bayhin, pääset vierailemaan kuvauksellisella rannalla ja ihastelemaan ohi lipuvia risteilijöitä. Soufrieren kalastajakylässä puolestaan pääset tutustumaan saaren asukkaiden historiaan ja elämänmenoon. Voit myös tehdä vaellusretken Enbaus Saitin vesiputouksen vaelluspolulla. Vaellus kestää noin kaksi ja puoli tuntia, ja vaellukselle on hyvä varustautua kunnon vaelluskengin. Vuoristoinen polku pitää sisällään useita nousuja ja laskuja. Reitti on mahdollista käydä läpi myös autosafarin muodossa. Aloita matkasi hankkimalla vuokra-auto käyttöösi Sixt Autovuokraamosta, ja saat kaiken irti upeasta Saint Lucian saaresta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 19:00
Juhlapyhä10:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste St. Lucia Hewanorra Lentoasema UVF Hewanorra Airport Arrival Hall . Vieux Fort 13.733299, -60.952771 +1-758-4529404

Sixt-toimipiste St. Lucia Hewanorra Lentoasema UVF

Hewanorra Airport Arrival Hall
. Vieux Fort
 
Puhelinnro +1-758-4529404

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service